註冊 登入

見到有人post TPE人偶相,我又黎post幾張先!

見到有人post TPE人偶相,我又黎post幾張先! E-mail 此主題給朋友

其實就係一個大barbie,要花心機學化妝,配衣服,擺pose!

附件

2017-10-5 01:56 PM

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

終於有人把自己H靚相放上來,你個娃娃好靚,你落咗好多心機,我嗰個係齋辦,如果啲人想買又有心機的,會好似你H寶貝一樣,喺網上只係見到外地有人把這些相放上及討論,香港人好似怕俾人知道,搵唔到有網站願意開專題,希望多啲人願意將寶貝H相放上來,等多啲人認識,除咗基本用途仲可以做model

引用:
原帖由 eight(靈感) 於 2017-10-5 04:59 PM 發表

終於有人把自己H靚相放上來,你個娃娃好靚,你落咗好多心機,我嗰個係齋辦,如果啲人想買又有心機的,會好似你H寶貝一樣,喺網上只係見到外地有人把這些相放上及討論,香港人好似怕俾人知 ...
我一直有喺國内、外討論區放相,只係香港好似完全容納唔到。好多留言都係叫雞有理,玩娃變態,完全無討論空間。

Thanks for sharing

熱門搜尋: 瘦面 黑眼圈 美容院 減肥方法

回覆 引用 TOP

多謝分享

《艷玫》籬邊雙色艷,風過散幽香。欲强親芳澤,君防被刺傷。張耑師兄賜贈作品 13/3/2015

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bulldick 於 2017-10-5 06:46 PM 發表

我一直有喺國内、外討論區放相,只係香港好似完全容納唔到。好多留言都係叫雞有理,玩娃變態,完全無討論空間。
最重要係香港地小人多,地價太貴,不能普及,好小人做代理,因為做代理首先要有個地方俾人欣賞,舗租太貴.其次係要有足夠H私人空間,要自己居住,唔通你同呀媽講唔搵女友,淨係同娃娃一齊,或者同女友講要同娃娃瞓,唔同妳瞓,另外想買H人又冇渠道,因為資訊太少,又怕買錯貨,以前cosplay都俾人話變態,有人唔扮,走去扮公仔,但係周秀娜出現就好多人買佢H攬枕,都算變態,依家我地只係倒轉用公仔扮人,又有何不可,如果要好似樓主的一套衣服,眼鏡,手錶隨時都要成千元,所以我之前講過好多人誤解,如果只係要解決性需要就買個半體娃娃或者充氣娃娃就得,因為輕好多,可以穿成人衣服的,最少要150cm(5呎身高)或以上,重量成70磅以上,擺好姿勢都無力玩,所以有錢都未必可以買,要配合環境因素,有些怕受騙,貨不對辦又唔敢買,索性話去叫G好過,所以我地玩呢啲就係變態,我打咁多字唔係想得罪其他人,只係希望大家多啲了解實體娃娃不是想像中只是為了解決性需要而買,想買都要三思,唔好因為一時衝動而去買

化埋妝幾靚

升市莫估頂,跌市咪鬥氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eight(靈感) 於 2017-10-6 01:17 AM 發表

最重要係香港地小人多,地價太貴,不能普及,好小人做代理,因為做代理首先要有個地方俾人欣賞,舗租太貴.其次係要有足夠H私人空間,要自己居住,唔通你同呀媽講唔搵女友,淨係同娃娃一齊,或者同女友講要同娃娃&#30 ...
完全贊同! 兩個娃娃加衫褲鞋袜,基本上已經佔左一間房。所以玩娃娃必須要有足夠空間,加上家人理解,否則,買左比家人發現,要放棄H,國內每日在發生。

引用:
原帖由 Bulldick 於 2017-10-6 07:32 PM 發表

完全贊同! 兩個娃娃加衫褲鞋袜,基本上已經佔左一間房。所以玩娃娃必須要有足夠空間,加上家人理解,否則,買左比家人發現,要放棄H,國內每日在發生。
放相上嚟係想多啲人認識,希望多啲了解,唔明H可以問,如果係善意H一定回答,只係想將心中審美H形象留下來,就好像很多影相H人一樣,留下當時的美景,另外係擁有娃娃的多一個渠道,唔洗去外地網站討論,算是真正的本土,又唔影響到其他人

回覆 引用 TOP

謝謝分享

熱門搜尋: 頭髮稀疏 腋毛 增髮 腋下脫毛 甩頭髮

回覆 引用 TOP

型+索

熱門搜尋: 肝癌 催眠 中風 孕婦

回覆 引用 TOP

post 2張之前影落H娃娃相,呢2輯相一日到黑比人盜用

回覆 引用 TOP

索喎

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

56 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。