註冊 登入

見到有人post TPE人偶相,我又黎post幾張先!

如果一個業餘者,他的作品被其他商業機構盜用,你應該高興,因為有利用價值,亦係對你所做出的技巧一個肯定,代表你已經有這方面的專業技術,有好多人把自己的作品交給商業機構參考,看到後便掉在一旁,等消息,而閣下能夠將一件死物,經過你的手藝,栩栩如生,活靈活現的放在眼前,對實體娃娃沒有認識的也不會知道,只是實話實說,我也複製了你的圖片,如果不喜歡的話,請說明,我會刪除的,多謝分享

引用:
原帖由 eight(靈感) 於 2017-10-7 09:23 AM 發表

如果一個業餘者,他的作品被其他商業機構盜用,你應該高興,因為有利用價值,亦係對你所做出的技巧一個肯定,代表你已經有這方面的專業技術,有好多人把自己的作品交給商業機構參考,看到後便掉在一旁,等消息,而閣下能夠將一 ...
多謝支持,其實我都唔知幾開心,post相就係想有人認同自己H作品。只係好多時有啲人當正係自己野,轉post返同一個討論區就奇怪啲,之前喺貼吧試過㗎喇!另外,上次北京共享女友個廣告又係,問都冇問過我,就姥什筍韃Й荂C

引用:
原帖由 Bulldick 於 2017-10-7 10:10 AM 發表

多謝支持,其實我都唔知幾開心,post相就係想有人認同自己H作品。只係好多時有啲人當正係自己野,轉post返同一個討論區就奇怪啲,之前喺貼吧試過㗎喇!另外,上次北京共享女友個廣告又係 ...
我知道每張新配搭的照片都要用上1至2小時去整理,沒有娃娃的不知道拍照都幾辛苦,為了一個動作經常大汗淋漓,好似現在簽名在圖片上,就算不問你而公開照片上就更好,只是幫你宣傳,可以放心拍多一點照片,供給有興趣的族群欣賞,希望在這裡開始找到一群有興趣的人,一起討論心得
你的娃兒應該係158cm

引用:
原帖由 eight(靈感) 於 2017-10-7 12:03 PM 發表

我知道每張新配搭的照片都要用上1至2小時去整理,沒有娃娃的不知道拍照都幾辛苦,為了一個動作經常大汗淋漓,好似現在簽名在圖片上,就算不問你而公開照片上就更好,只是幫你宣傳,可以放心拍多一點照片,供給有興趣的族群 ...
真係好感謝你鼓勵,這個娃娃是153的,另外一個是156。之前有一個145的,因為唔夠地方,所以掉左。

回覆 引用 TOP

因為見到照片的鞋架,離地2吋鞋架高度45吋,合共47吋所以才估計158cm

附件

娃娃的近照 (2097) a.jpg (948.88 KB)

2017-10-7 02:29 PM

我呢張完全係來貨時的樣子沒有修飾的,當然不能和你比較,借位一用

娃娃的近照 (2097) a.jpg

娃娃的近照 (2082).jpg (849.79 KB)

2017-10-7 03:20 PM

娃娃的近照 (2082).jpg

回覆 引用 TOP

我估不到出自你的的手
簽名要簽在接近頭部的身上先可以,否則會俾人改圖

附件

2017-10-7 04:41 PM

2017-10-7 04:41 PM

引用:
原帖由 eight(靈感) 於 2017-10-7 04:40 PM 發表

我估不到出自你的的手
簽名要簽在接近頭部的身上先可以,否則會俾人改圖
第一張唔係我H,係廠方H攝影師影,第二張係我H。

回覆 引用 TOP

明白了,不要怪我放照片上來,因為我想其他有心發照片的與我一樣,不要開太多話題,盡量用一個位置,才可以集合有興趣的人

thanks for sharing

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eight(靈感) 於 2017-10-7 07:02 PM 發表

明白了,不要怪我放照片上來,因為我想其他有心發照片的與我一樣,不要開太多話題,盡量用一個位置,才可以集合有興趣的人
你唔好怪我開左呢個post就真.
其實你都係未答我,你個娃娃係唔係62號頭?

熱門搜尋: 脫髮問題 激光脫毛 增髮 生髮 洗頭水
thanks for sharing

熱門搜尋: 透明質酸 豐胸 減肚腩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bulldick 於 2017-10-7 10:50 PM 發表

你唔好怪我開左呢個post就真.
其實你都係未答我,你個娃娃係唔係62號頭?
我都唔知道,喺阿里巴巴1688買H,因為寫小說時,在資料搜集找機械人時無意發覺實體娃娃,只想找個經常微笑的公仔,配合女主角,點知買了不久已經中毒,沒有心情再寫下去,轉咗玩娃娃,去淘寶睇衣服,好似叫做143頭,未完成的故事唔知道你有冇睇過,如果未睇可以點撃我的名字,拉到最底點撃未來與過去,一點情色都沒有,是科幻小說,需然未完成都有3萬字以上的

引用:
原帖由 eight(靈感) 於 2017-10-7 11:05 PM 發表

我都唔知道,喺阿里巴巴1688買H,因為寫小說時,在資料搜集找機械人時無意發覺實體娃娃,只想找個經常微笑的公仔,配合女主角,點知買了不久已經中毒,沒有心情再寫下去,轉咗玩娃娃,去淘寶睇衣服,好似叫做14 ...
下午看了部份小說, 睇到主角要離開未來果部分, 跟住出左街睇戲, 所以停左. 會繼續睇落去, 努力!
帶笑臉H娃娃頭, 首推我個人最愛62號頭! 等我再睇睇, 了解下你個娃娃係唔係先

回覆 引用 TOP

thx!!
都好似

熱門搜尋: 膠原蛋白 liposuction 化妝 化妝掃

回覆 引用 TOP

多謝分享

唔中意

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。