註冊 登入

各位分享一下自己正裝的dress watch

各位分享一下自己正裝的dress watch E-mail 此主題給朋友

以小弟愚見,品牌JLC最多的正裝皮帶dress watch既錶款選擇,當中最經典是超薄大師系列,奈何價格太高,本人仲未有足夠彈藥入手。

黎緊要出席老友婚禮,唔知以下呢兩款,應唔應付到dress watch?

引用:
原帖由 chung915 於 2017-10-5 07:34 PM 發表

以小弟愚見,品牌JLC最多的正裝皮帶dress watch既錶款選擇,當中最經典是超薄大師系列,奈何價格太高,本人仲未有足夠彈藥入手。

黎緊要出席老友婚禮,唔知以下呢兩款,應唔應付到dress watch?

7412500 ...
第二姐,長展,幾靚仔、夠照啦

回覆 引用 TOP

皮帶就係 Dress Watch??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chung915 於 2017-10-5 07:34 PM 發表

去飲我戴呢隻

回覆 引用 TOP

我去飲帶呢隻,其實有乜所謂丫,自己舒服就可以啦。

回覆 引用 TOP

我的dress watch

不過老友婚禮主角係老友,最緊要佢戴自己鍾意嘅錶,賓客衣著不太失禮都ok啦。

JB Bruticus, Gcreation Shuraking, MT Guardia, MT Quantron, GT Gravity Builder, TFC Hades, TFC Poseidon, UT Ordin, NT Feral Rex, FP Intimidator, TW Constructor
隻IWC pilot 黎喎

呢堆dress dress地

想戒錶想左幾年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WN1437 於 2017-10-6 09:58 AM 發表

我的dress watch

不過老友婚禮主角係老友,最緊要佢戴自己鍾意嘅錶,賓客衣著不太失禮都ok啦。
全中

回覆 引用 TOP

引用:

回覆 引用 TOP

原來咁多版友,唔知乜野係 dress watch

引用:
原帖由 opnwong 於 2017-10-6 09:59 PM 發表

原來咁多版友,唔知乜野係 dress watch
廢話連篇,你咁識野就分享下
唔想分享就合埋把死人口
寸寸貢又無貢獻,最憎你呢種人

計我話超過$40000 以上,可以行街食飯時顯示到身份地位既都叫做dress watch
當中以勞最佳

正裝/禮服時所戴手表. stop-watch, 鋼帶都好少歸dress watch.
更唔會用價錢埋計.

回覆 引用 TOP

論經典,Calatrava 當之無愧。

熱門搜尋: hair 假髮 甩頭髮 防脫髮洗頭水 頭髮

回覆 引用 TOP

105 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。