註冊 登入

隱青想搵工,真心求助

總未出門。。
我而家真係驚到賴屎
一緊張就肚痛,食野都無胃口。゚(゚´⑸`゚)゚。
銀行應該差唔多關門,我都係星期一再去過
今日靜係搵工算,一次做太多野太恐怖啦搞唔尼。。

引用:
原帖由 無盡疑惑的魚蛋 於 2017-10-7 12:22 PM 發表

總未出門。。
我而家真係驚到賴屎
一緊張就肚痛,食野都無胃口。゚(゚´Д`゚)゚。
銀行應該差唔多關門,我都係星期一再去過
今日靜係搵工算,一次做太多野太恐 ...
飲兩啖酒,wing吓wing吓就唔識緊張㗎啦

引用:
原帖由 勤力過隻牛 於 2017-10-7 12:27 PM 發表

飲兩啖酒,wing鵁ing鼢N唔識緊張㗎啦
我唔識飲酒。。醉左咪總好笑

引用:
原帖由 無盡疑惑的魚蛋 於 2017-10-7 12:30 PM 發表

我唔識飲酒。。醉左咪總好笑
你唔止好隱,仲好純

引用:
原帖由 勤力過隻牛 於 2017-10-7 12:38 PM 發表

你唔止好隱,仲好純
好蠢就真。。其實我知道你講緊笑(´・ω・`)

熱門搜尋: 保濕產品推介 雙眼皮 豐胸 豐胸療程 bb cream soak off gel

回覆 引用 TOP

唸住點幾兩點出門
有冇人可以同我whatsapp傾下計(´;ω;`)
我一個人就會係咁亂唸野。・゚・(ノ⑸`)・゚・。
我怕我又會退縮orz其實已經掙扎緊。。。

引用:
原帖由 無盡疑惑的魚蛋 於 2017-10-7 12:56 PM 發表

唸住點幾兩點出門
有冇人可以同我whatsapp傾下計(´;ω;`)
我一個人就會係咁亂唸野。・゚・(ノ⑸`)・゚・。
我怕我又會退縮orz其實已經掙扎 ...
正面D,希望在明天,冇人話你唔得,只係你自己覺得你唔得..加油!BTW你比電話人同人WTS唔驚比人呃咩

引用:
原帖由 啊ming 於 2017-10-7 01:31 PM 發表

正面D,希望在明天,冇人話你唔得,只係你自己覺得你唔得..加油!BTW你比電話人同人WTS唔驚比人呃咩
。゚(゚´⑸`゚)゚。我控制唔到自己唔咁唸
我又唔會約人出尼見面我又唔係有錢會比錢佢,根本無野可以比人呃到(; ・`Y・´)

引用:
原帖由 無盡疑惑的魚蛋 於 2017-10-7 01:39 PM 發表

。゚(゚´⑸`゚)゚。我控制唔到自己唔咁唸
我又唔會約人出尼見面我又唔係有錢會比錢佢,根本無野可以比人呃到(; ・`Y・´)
咁又係,BTW出門未

熱門搜尋: 保濕產品推介 雙眼皮 豐胸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 啊ming 於 2017-10-7 02:05 PM 發表

咁又係,BTW出門未
出左啦,行左一圈見到好多地方請人
但我就係唔夠膽入去問。゚(゚´⑸`゚)゚。

引用:
原帖由 無盡疑惑的魚蛋 於 2017-10-7 02:54 PM 發表

見到間野人多驚阻住人,人少又好驚。。總之心好慌

熱門搜尋: 日韓時裝 時裝 手錶品牌 折扣 免費試用 online shopping 眼鏡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無盡疑惑的魚蛋 於 2017-10-7 02:54 PM 發表

係咪怕食檸檬

引用:
原帖由 啊ming 於 2017-10-7 03:13 PM 發表

係咪怕食檸檬
又唔係。。。我怕人地覺得我好奇怪。。我一驚講野就好唔自然

熱門搜尋: children kid 嬰兒食譜 陪月員
引用:
原帖由 無盡疑惑的魚蛋 於 2017-10-7 03:27 PM 發表

又唔係。。。我怕人地覺得我好奇怪。。我一驚講野就好唔自然
放鬆D,就當同人傾計交流下咁相信好好多

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。