註冊 登入

水魚這麽多嗎?

引用:
原帖由 深海鯨魚 於 2017-10-6 02:16 PM 發表

就算不以炒價熱門錶價錢計
以同様價錢 入門版來計算
Panerai 水貨可以照面價 7x折
Rolex 水貨 可以做到嗎?
你上chrono24 睇睇吧!全新有色玻璃最平那間$47900

熱門搜尋: 汽車保險 債券 物業貸款 旅遊保
引用:
原帖由 床上可愛的飛滋 於 2017-10-6 02:22 PM 發表

你上chrono24 睇睇吧!全新有色玻璃最平那間$47900
有色玻璃
你知道 是否full set? 什麼字頭?v?G?亂碼?質素?
仲有 其他賣價平均要 5萬 點解呢隻 特別平?嫌錢腥腥??

引用:
原帖由 深海鯨魚 於 2017-10-6 02:27 PM 發表

有色玻璃
你知道 是否full set? 什麼字頭?v?G?亂碼?質素?
仲有 其他賣價平均要 5萬 點解呢隻 特別平?嫌錢腥腥??
咁又係喎!人家尖沙咀大大間鋪真係可能有伏?!都係信香討二手區賣家披露最實在

引用:
原帖由 床上可愛的飛滋 於 2017-10-6 02:40 PM 發表

咁又係喎!人家尖沙咀大大間鋪真係可能有伏?!都係信香討二手區賣家披露最實在
做下功課 先好買水貨 連型號 字頭都未知 你知道V字頭比 G字頭平甚至亂碼平幾多呢?
所以中伏唔係舖頭賣假嘢 而係喺字頭新舊保用卡日期出蠱惑!  就算買咗報警報海關都無用
貿貿然就去買做硬水魚!
無論大大間舖,或者香討二手區也會中伏!

樓主 你呢個帖好啱你用
因為閣下大有潛質 倣大水魚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海鯨魚 於 2017-10-6 02:59 PM 發表

做下功課 先好買水貨 連型號 字頭都未知 你知道V字頭比 G字頭平甚至亂碼平幾多呢?
所以中伏唔係舖頭賣假嘢 而係喺字頭新舊保用卡日期出蠱惑!  就算買咗報警報海關都無用
貿貿然就去買做硬水 ...
唉……閣下用盡一切假設性聯想去support自以為是的論點還有什麽好説呢??做你生意真好阿深海水魚噢!鲸魚至啱

引用:
原帖由 床上可愛的飛滋 於 2017-10-6 08:23 PM 發表

唉……閣下用盡一切假設性聯想去support自以為是的論點還有什麽好説呢??做你生意真好阿深海水魚噢!鲸魚至啱
我一定會去AD買行貨 因為VIP 有筍折

呀!你知什麼是AD? 什麼是行貨?V G 亂碼係乜? 你去買可以有幾多折呀?
連有色玻璃都講得出 又唔知乜嘢型號..證明你一定係(專家)
泔就請問你 我以下有那一處係假設性呢? 請你指出⋯⋯

附件

2017-10-6 08:43 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床上可愛的飛滋 於 2017-10-6 08:23 PM 發表

你知道我手上呢隻是什麼型號嗎?

附件

2017-10-6 08:50 PM

引用:
原帖由 深海鯨魚 於 2017-10-6 01:50 PM 發表

你知道我手上呢隻是什麼型號嗎?
我知!

呢隻係無色玻璃。

引用:
原帖由 opnwong 於 2017-10-6 09:37 PM 發表

我知!

呢隻係無色玻璃。
師兄 食緊生果差啲俾你搞到哽親

回覆 引用 TOP

隻表好殘下。

引用:
原帖由 1SSLah 於 2017-10-7 01:41 AM 發表

隻表好殘下。
敝在樓主 完全唔知乜嘢係 一分錢一分貨

回覆 引用 TOP

冇色玻璃真係第一次聼人用,不如叫原味真好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海鯨魚 於 2017-10-6 02:03 PM 發表

你知 隻panerai同Rolex 是乜嘢型號呀?
你以Pam 同勞嘅二手價比較? 點比較呀!
閣下可知道3-4年前買 panerai 嘅二手價
而家可以買到同一型號全新 !而勞力士可會如此嗎?
我老婆每次係街見到二手372都忍唔住笑我XDDDD
今日官網售價係當時嘅9折⋯

引用:
原帖由 riddle82000 於 2017-10-7 09:57 AM 發表

我老婆每次係街見到二手372都忍唔住笑我XDDDD
今日官網售價係當時嘅9折⋯
不要咁多年,各大牌子都沒有加價,反而減價也不少。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。