註冊 登入

[香港] 網友替鄭俊弘平反?點知

網友替鄭俊弘平反?點知 E-mail 此主題給朋友

網友話: 「人家拍拖散拖,结婚离婚都係人家事,當事人都有權低調處理。
証乜鬼據啫,男嘅有承認求過婚,亦有澄清左女嘅唔肯嫁,與前度女友己结束完结。一日唔肯嫁就雙方都可再選擇,想拖住拖到幾時?幾時完関外人什麼事?
廣男够承認感情缺失,公開恋億萬廣姐,揸200萬跑車招搖過市,一齊遊日本,俾人話軟反又唔見針對咬實唔放?」

賤男同時追兩條女衰左斷正,胡扯他人來墊底

回覆 引用 TOP

咩都好, 任何人都絕對有權揀, 結過婚H都可以再溝女, 問題係要同上一手劃清界線, 毫無瓜葛......
未婚H分手, 已婚H離婚......
然後你同我天各一方, 你有你H生活, 我繼續我H忙碌, 但假如有一日, 我地真係喺路上面偶然咁撞到, 我地會點奰Y, 問候一......凸凸凸......

引用:
原帖由 荒唐鏡 於 2017-10-6 09:47 AM 發表

咩都好, 任何人都絕對有權揀, 結過婚嘅都可以再溝女, 問題係要同上一手劃清界線, 毫無瓜葛......
未婚嘅分手, 已婚嘅離婚......
然後你同我天各一方, 你有你嘅生活, 我繼續我嘅忙碌, 但假如有一日, 我地真係&#2194 ...
果然係四大才子之一,幾句話就說出重點

可惜盲粉仍然唔明賤男衰乜!

引用舊歌讀白,顯示近30年已冇好歌面世

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-6 09:58 AM 發表

咖哩魚蛋咖哩魚蛋咖哩魚蛋咖哩魚蛋.........

引用:
原帖由 荒唐鏡 於 2017-10-6 10:22 AM 發表

咖哩魚蛋咖哩魚蛋咖哩魚蛋咖哩魚蛋.........
好!雖然唔知想表達乜

熱門搜尋: 證婚 新娘化妝 耳環 婚禮 生bb 結婚 婚紗晚裝
引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-6 09:58 AM 發表

等緊你出歌

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-6 10:41 AM 發表

好!雖然唔知想表達乜
促進香港旅遊業

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 荒唐鏡 於 2017-10-6 09:47 AM 發表

咩都好, 任何人都絕對有權揀, 結過婚H都可以再溝女, 問題係要同上一手劃清界線, 毫無瓜葛......
未婚H分手, 已婚H離婚......
然後你同我天各一方, 你有你H生活, 我繼續我H忙碌, 但假如有一日, 我地真係࢒ ...
寫得好好

引用:
原帖由 calvinlee668 於 2017-10-6 10:50 AM 發表

寫得好好
同學,一針見血,令賤男汗顏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb9270245 於 2017-10-6 10:47 AM 發表

等緊你出歌
哦!

https://www.americamagazine.org/ ... -simple-beauty-song

送比你同你嘔像〔世紀賤男〕

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-6 12:51 PM 發表

哦!

https://www.americamagazine.org/arts-culture/2017/10/04/elegy-heartbreaker-tom-petty-and-simple-beauty-song

送比你同你嘔像〔世紀賤男〕
香港人祇聽廣東歌你係西人

引用:
原帖由 calvinlee668 於 2017-10-6 03:52 PM 發表

香港人祇聽廣東歌你係西人
咁佢即是食蕉西

回覆 引用 TOP

有人嘔像系加國人,由細飲外國奶水大,盲粉只識播毒,不學無術,中不成、西不就

學習40,中西並重,文武全才

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2017-10-6 08:45 PM 發表

有人嘔像系加國人,由細飲外國奶水大,盲粉只識播毒,不學無術,中不成、西不就

學習40,中西並重,文武全才
都只是一隻拉西!文武全才呀!

引用:
原帖由 fb9270245 於 2017-10-6 11:37 PM 發表

都只是一隻拉西啫!文武全才呀!
冇人睇小你咖,hand hamd

熱門搜尋: education 室內設計課程 海外升學 韓語 英語課程 讀寫障礙 課程

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。