註冊 登入

[綜合資訊] 大家近期去東京有冇好似疑犯咁搜查!

大家近期去東京有冇好似疑犯咁搜查! E-mail 此主題給朋友

如題

熱門搜尋: maternity 孕婦奶粉 親子活動
引用:
原帖由 tkmeb3636 於 2017-10-6 06:44 PM 發表

如題
寧可信其有

2015 福島,新潟妙高 秋ソ紅葉チシベ旅

引用:
原帖由 Melay 於 2017-10-6 06:52 PM 發表

寧可信其有

thx you

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tkmeb3636 於 2017-10-6 06:44 PM 發表

如題
有,因運金事件,搜到反轉咁滯

やられる前にやる∼∼∼by 智☆★☆★☆★
[/URL]
引用:
原帖由 kanameJP 於 2017-10-6 07:37 PM 發表

有,因運金事件,搜到反轉咁滯
講真 連平時唔會點搜GA 空姐空少機師 都中埋招

點會唔查真D呀

不過聽講 朝早好易中招

回覆 引用 TOP

都係個句啦.....
行得正..
怕乜佢守啊....
你咪守囉....
反而我最怕雞同鴨講.....

回覆 引用 TOP

冇喎,今晚啱啱黎到東京。問左兩野就叫我走啦,乜都冇搜到

回覆 引用 TOP

5月時見過前面幾個人要除外套除鞋搜身

去到我時又唔使...

回覆 引用 TOP

你本 passport 有頻密嘅日本出入境紀錄,已經係運金嫌疑犯。

話就話行得正,企得正唔怕畀佢搜,好多時見倒啲關員無帶手套搜喼,啲乾淨衫好似被污染咗。

引用:
原帖由 pdvd 於 2017-10-6 11:07 PM 發表

你本 passport 有頻密H日本出入境紀錄,已經係運金嫌疑犯。

話就話行得正,企得正唔怕畀佢搜,好多時見倒啲關員無帶手套搜喼,啲乾淨衫好似被污染咗。
呢度好多師兄都有頻密H日本出入境紀錄播.

我又唔係好覺佢不斷揭passport睇出入境紀錄.

有呀,我一個女仔又有紋身,去歐洲用特區,去日本用bno,每三個月去日本一次
關員問我點解淨係去日本
點解泥得咁密
點解得一個人
泥日本做乜
摷哂行李
入埋摷身
除鞋,check鞋,摸埋個bra 先走得。。。。

引用:
原帖由 tamarwander 於 2017-10-6 11:35 PM 發表

呢度好多師兄都有頻密H日本出入境紀錄播.

我又唔係好覺佢不斷揭passport睇出入境紀錄.
俾人踢竇/入房邊個會咁瘀皮周圍唱自己
呢個年頭行電腦, 仲要續頁揭

引用:
原帖由 sideguest 於 2017-10-6 11:43 PM 發表

俾人踢竇/入房邊個會咁瘀皮周圍唱自己
呢個年頭行電腦, 仲要續頁揭
入境有電腦, 過海關邊有電腦呀? 佢收你張黃紙咋.

引用:
原帖由 123yol 於 2017-10-6 11:40 PM 發表

有呀,我一個女仔又有紋身,去歐洲用特區,去日本用bno,每三個月去日本一次
關員問我點解淨係去日本
點解泥得咁密
點解得一個人
泥日本做乜
摷哂行李
入埋摷身
點解泥得咁密, 你點答?

引用:
原帖由 123yol 於 2017-10-6 11:40 PM 發表

關員問我點解淨係去日本
點解泥得咁密
點解得一個人
泥日本做乜
摷哂行李
入埋摷身
唔關用乜passportH事, 單身好大機會要摷行李, 搜身就睇個別情況

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。