註冊 登入

[國際] 為左香港足球好,請不要再主場噓國歌!

引用:
原帖由 香港棟樑1996 於 2017-10-7 01:12 PM 發表

黃絲話自私嘅係個社會,扑嘢又要錢,買樓又要錢,所以先要噓國歌,阿爺有免費樓同蝦條派俾佢哋就唔噓了
原來閣下係黃絲,失敬

signature exceed allowed size. deleted by mod.
引用:
原帖由 kof2002um 於 2017-10-7 12:42 PM 發表

影衰晒真球迷
入塲都怕

回覆 引用 TOP

沒有無緣無故的愛,也沒有無緣無故的恨

東風夜放花千樹,更吹落、星如雨。
寶馬雕車香滿路。鳳簫聲動,玉壺光轉,一夜魚龍舞。

蛾兒雪柳黃金縷,笑語盈盈暗香去。
眾里尋他千百度。驀然回首,那人卻在,燈火闌珊處。
黃絲一向做炡ㄚY損人不利己啦!呢囓係最on9!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 景田百歲山 於 2017-10-7 01:21 PM 發表

原來閣下係黃絲,失敬
黃絲啲訴求周街喊咗79日係人都知,你聽唔到咩?

熱門搜尋: 面霜 遮瑕膏 美容 去角質 黑眼圈 香水
冇得噓入場做咩?

引用:
原帖由 billy0805 於 2017-10-7 01:56 PM 發表

冇得噓入場做咩?
冇嘢做架,黃絲帶以後唔好入場睇波啦,全香港都會多謝佢哋

引用:
原帖由 海王星人 於 2017-10-7 12:04 PM 發表

再將自己的政見帶入球埸,到時比亞足協重罰:扣分,停國際賽,閉門作賽⋯⋯等!只會苦了掙扎求存的香港球員
同意!
唔明d人噓咩!!?

佔中前後,都話有議題、有情緒!
依家就真係over左!

引用:
原帖由 lomond2017 於 2017-10-7 01:43 PM 發表

沒有無緣無故的愛,也沒有無緣無故的恨
點解黃絲帶成日無緣無故迫人關愛佢哋?

最憎將d政治帶入運動...

咁叫國足响港足say sorry先

熱門搜尋: 韓國女裝 折扣 手錶品牌
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 akanesk 於 2017-10-7 02:37 PM 發表

最憎將d政治帶入運動...
根本沒有政治,港隊只要相方尊重

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 02:40 PM 發表

咁叫國足响港足say sorry先
膠都費事俾香港一日未建國,中國國歌就係中國香港嘅國歌關國足咩事未瞓醒就唔好發開口夢

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 02:45 PM 發表

根本沒有政治,港隊只要相方尊重
你唔鍾意國足你可以喺國足嘅比賽場場噓爆佢哋,但唔好喺港足嘅比賽累人累物

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。