註冊 登入

[國際] 為左香港足球好,請不要再主場噓國歌!

提示: 違規內容已被屏蔽
七出國際

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 02:50 PM 發表

你唔係香港球迷就收皮啦!國足侮辱港足係雜種,球迷只係保護港足尊嚴
你噓一次港足就俾人罰一次,你係港足球迷就唔好再害港足,國足咁多比賽你可以去場場噓爆佢哋,但我睇死你唔敢

引用:
原帖由 香港棟樑1996 於 2017-10-7 02:49 PM 發表

你唔鍾意國足你可以喺國足嘅比賽場場噓爆佢哋,但唔好喺港足嘅比賽累人累物
就係因為香港足總高層同你一撚樣,只掛住日日乃共抽油水,唔去為港足說句公道話

引用:
原帖由 香港棟樑1996 於 2017-10-7 02:53 PM 發表

你噓一次港足就俾人罰一次,你係港足球迷就唔好再害港足,國足咁多比賽你可以去場場噓爆佢哋,但我睇死你唔敢
就係要噓到香港足總為港足説句公道話

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 02:50 PM 發表

你唔係香港球迷就收皮啦!國足侮辱港足係雜種,球迷只係保護港足尊嚴
你唔係資深香港球迷就收皮啦!省港杯打左好多年,以前香港球迷邊有呢D事

系香港年前球迷開始玩野,國足先還擊

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 02:54 PM 發表

就係因為香港足總高層同你一撚樣,只掛住日日乃共抽油水,唔去為港足說句公道話
黃絲帶果然永遠瞓唔醒你憎國足點解你唔搞國足而係搞港足呢你次次搞到港足俾人罰有冇諗過要向港足道歉?

引用:
原帖由 海王星人 於 2017-10-7 12:04 PM 發表

再將自己的政見帶入球埸,到時比亞足協重罰:扣分,停國際賽,閉門作賽⋯⋯等!只會苦了掙扎求存的香港球員
罸錢就一定,全閉門作賽也有可能,最後就國際賽沒有主場,香港足球真變為「香港的足球」。

引用:
原帖由 lomond2017 於 2017-10-7 01:43 PM 發表

沒有無緣無故的愛,也沒有無緣無故的恨
任何事都無十全十美,愛只需要一個原因,恨連一個原因都不用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 02:55 PM 發表

就係要噓到香港足總為港足説句公道話
你班未來主人翁越爭取港足就越得唔到公道越俾人罰得金,港足求你哋收手都嚟唔切

我喜歡就做,後果由他人承擔,這就是典型廢青思維。

熱門搜尋: 兒童傢俬 物業按揭 裝修設計 通渠 洗碗
引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-10-7 02:55 PM 發表

你唔係資深香港球迷就收皮啦!省港杯打左好多年,以前香港球迷邊有呢D事

系香港年前球迷開始玩野,國足先還擊
師兄你講省港盃?
黃球迷不會知是甚麼,黃球迷入場根本不是為睇波😏

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 02:43 PM 發表

唔明?人地話你係雜種呀!
又唔係對國足!莫名其妙!

引用:
原帖由 mytie2009 於 2017-10-7 03:15 PM 發表

又唔係對國足!莫名其妙!
咁對國足你就讃成?

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 03:16 PM 發表

咁對國足你就讃成?
噓有咩議題先!?

即係你去遊行示威都要有目標、有立場呀!

純情感發泄!?唔係咁麻木呀!?😅

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。