註冊 登入

[國際] 為左香港足球好,請不要再主場噓國歌!

其實,如果你係對中共滿或對國足厭惡,你又想在球場表達,你可以在奏國歌時,背對球場靜默,咁又可以表達而又不用損害港足!

熱門搜尋: 不織布袋 西裝訂造 免費試用 時裝 鑽石
威就佢地拎,鑊就港足頂…自私自利

維持社會安定繁榮!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 airsac 於 2017-10-7 03:14 PM 發表

師兄你講省港盃?
黃球迷不會知是甚麼,黃球迷入場根本不是為睇波😏

假球迷...............

回覆 引用 TOP

都係

我憎中國共產黨遮,無謂搞到自己波

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
識諗咁多野就唔係廢青啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 03:25 PM 發表

冇議題?你乜都唔知係收皮過住啦!
你都幾好笑喎!香討你開架!?🤔

我都唔鍾意共產黨,但係唔會好似你咁麻木,做野咁唔諗後果!

噓自己都要罰?

回覆 引用 TOP

我都憎到入骨-但我入場晤會噓囉
因為你要尊重足球-足球禮儀-體育精神-更有責任免港隊受罰-晤通賽前噓國歌可以鼓勵到球員??班球员晤係為國歌而戰而係為入場既你地而戰-你可否都為下佢地
如果你無視呢一切自己爽
咁我話俾你知---你同共产党無分别-你冇資格反人一秒
佢只不過同你一樣-我入左城咁咪我自己爽囉-
所以你入場噓國歌-咪以為好正氣-你只係值得被屌既柒頭一個
你出場外噓-我為你鼓掌-你入場内噓-我為你悲哀
你真係想政治足球L烈啲?-一人一個億你估下有幾多人出賣雙腳?熱血?足球政治?仲有熱血教練你選?熱血球员入到選?你岀手係咪好想帶中共玩政治足球?
熱血足球晤係因為你個傻仔噓左國歌囉-相反而係因為仲有你無視果啲精神
先致足球先仲係足球仲有熱血
你場外反既所有就系因為佢地毫無精神可言-而家唯一只剩下體育先僅有-你係咪要催毁埋先安樂?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海王星人 於 2017-10-7 12:04 PM 發表

再將自己的政見帶入球埸,到時比亞足協重罰:扣分,停國際賽,閉門作賽⋯⋯等!只會苦了掙扎求存的香港球員
好悲哀嘅年青人只系靠系球場噓國歌嚟擺番所謂嘅尊嚴,努力打拼自己啦,後生仔

回覆 引用 TOP

班賊頭係要攪到無人攪波至開心!

熱門搜尋: 扁平足 隱形眼鏡 醫療用品
引用:
原帖由 mytie2009 於 2017-10-7 03:28 PM 發表

你都幾好笑喎!香討你開架!?🤔

我都唔鍾意共產黨,但係唔會好似你咁麻木,做野咁唔諗後果!
人地講咗咁耐你都可以話冇議提

熱門搜尋: 扁平足 隱形眼鏡 醫療用品 情緒管理 中醫 高血壓
引用:
原帖由 海王星人 於 2017-10-7 12:04 PM 發表

再將自己的政見帶入球埸,到時比亞足協重罰:扣分,停國際賽,閉門作賽⋯⋯等!只會苦了掙扎求存的香港球員
當播中國國歌時球員點企就知球員有沒支持返觀眾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 03:33 PM 發表

人地講咗咁耐你都可以話冇議提
邊個人地呀!?😈你代表大眾意見呀!?😎真好笑!😅

你噓完,邊個會受損?國足?國產黨?對手?中國人民?

到頭來被野咪又係港足受損!

做人不要太幼稚!🤦‍♂️

唔好諗住全世界得你一個人!你就代表全世界!?😅

要反,都可以理性呀!

傷到你玻璃心,唔好意思!😎

引用:
原帖由 香港棟樑1996 於 2017-10-7 02:56 PM 發表

黃絲帶果然永遠瞓唔醒你憎國足點解你唔搞國足而係搞港足呢你次次搞到港足俾人罰有冇諗過要向港足道歉?
最好黄絲全移民

毒果打手漢奸走狗pk死,死全家,绝子绝孫
一眾反中亂港者如此吹捧雙學三子,無所不用其極地炮製糖衣毒藥,支持上訴庭重判東北13子及雙學3子!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。