註冊 登入

[國際] 為左香港足球好,請不要再主場噓國歌!

黃絲除左攪事仲識咩……

熱門搜尋: 新娘化妝 粉底 婚宴 婚紗晚裝 眼部護理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿努阿圖阿圖 於 2017-10-7 03:32 PM 發表

班賊頭係要攪到無人攪波至開心!
其實黃絲帶就係想搞到香港咩都唔掂,咁共產黨就有可能好似馬來西亞放棄新加坡咁放棄香港,咁就建國唔洗流血,問題係害死好多香港人呢,香港人再唔反抗黃絲帶就真係港豬了

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 15:33 發表

人地講咗咁耐你都可以話冇議提
黃絲你不如覆左#37先啦

回覆 引用 TOP

遲早搞到阿爺發火,香港肯定冇運行 ,畀呢班自私嘅人累死!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 03:33 PM 發表

人地講咗咁耐你都可以話冇議提
講咗咁耐不如答鴽痚暋D,你哋次次搞到港足俾人罰有冇諗過要向港足道歉?

嘥氣啦樓主,同廢青講道理,等同對牛彈琴,佢哋連老豆老母都唔聽,連中國人都唔認,根本就失晒理智,喪屍一樣,留番啖氣暖肚好過啦。

回覆 引用 TOP

真係有病,點解班人成日將足球運動加入政治元素

回覆 引用 TOP

唔播中國國歌就唔會政治化啦!

引用:
原帖由 mytie2009 於 2017-10-7 03:38 PM 發表

邊個人地呀!?😈你代表大眾意見呀!?😎真好笑!😅

你噓完,邊個會受損?國足?國產黨?對手?中國人民?

到頭來被野咪又係港足受損!

做人不要太幼稚!🤦‍♂️

唔好 ...
我咪人地囉!你話冇議題咪重好笑

熱門搜尋: 醫療用品 失眠 牙齒美白 五十肩 散光
引用:
原帖由 香港棟樑1996 於 2017-10-7 03:44 PM 發表

講咗咁耐不如答吓我問題,你哋次次搞到港足俾人罰有冇諗過要向港足道歉?
保護港足尊嚴,港球迷有責!

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 15:55 發表

我咪人地囉!你話冇議題咪重好笑
覆#37未呀黃絲?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 15:57 發表

保護港足尊嚴,港球迷有責!
原來罰港足錢叫做保護港足尊嚴
黃絲邏輯無得頂

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 15:58 發表

#37系乜呀五毛撚
你憎國足點解你唔搞國足而係搞港足呢?你次次搞到港足俾人罰有冇諗過要向港足道歉?
Copy埋比你黃絲9

熱門搜尋: 私人補習 情緒病 dse
引用:
原帖由 Thomas_Mueller 於 2017-10-7 03:59 PM 發表

原來罰港足錢叫做保護港足尊嚴
黃絲邏輯無得頂
只有五毛才看錢比自己、家人尊嚴更重要

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。