註冊 登入

[國際] 為左香港足球好,請不要再主場噓國歌!

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 16:01 發表

只有五毛才看錢比自己、家人尊嚴更重要
你同港足道歉未姐

引用:
原帖由 Thomas_Mueller 於 2017-10-7 04:00 PM 發表

你憎國足點解你唔搞國足而係搞港足呢?你次次搞到港足俾人罰有冇諗過要向港足道歉?
Copy埋比你黃絲9
咪答撚咗囉!乜e傢唔識字都可以做五毛?

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 16:02 發表

咪答撚咗囉!乜e傢唔識字都可以做五毛?
求你上大陸搞中國隊啦唔好廢到門口狗咁係度吠累已累人

引用:
原帖由 Thomas_Mueller 於 2017-10-7 04:01 PM 發表

你同港足道歉未姐
國足响港足道歉未!
係香港球迷都知香港足總pk,罰佢地多d仲好

引用:
原帖由 Thomas_Mueller 於 2017-10-7 04:04 PM 發表

求你上大陸搞中國隊啦唔好廢到門口狗咁係度吠累已累人
點解你唔求國足道歉?唔求香港足總為港足爭取公道

比咗$入埸。當然要嘘國歌
唔通睇班廢物踼咩

回覆 引用 TOP

總言之一篤老鼠屎整臭整個米缸。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 03:55 PM 發表

我咪人地囉!你話冇議題咪重好笑
所以我咪話你活係自己世界囉!你係邊位呀!?😈
你支持既舉頭損人不利己,為乜呢!?🤔

你所謂既議題?🤦‍♂️點解你唔去國足主場噓!?🤦‍♂️你係旺角場噓比邊個聽!?😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 16:07 發表

點解你唔求國足道歉?唔求香港足總為港足爭取公道
咁點解你有訴求唔去信呢?
係度噓國歌其實有咩得益?

回覆 引用 TOP

黃絲有腦就唔叫黃絲啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 terry_1911 於 2017-10-7 04:14 PM 發表

黃絲有腦就唔叫黃絲啦
他們多要入青山

熱門搜尋: 醫學美容 脫髮 抽脂 粉底
毒果打手漢奸走狗pk死,死全家,绝子绝孫
一眾反中亂港者如此吹捧雙學三子,無所不用其極地炮製糖衣毒藥,支持上訴庭重判東北13子及雙學3子!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raykw531 於 2017-10-7 16:15 發表

多謝晒!多謝晒!同你班五毛On9既時間話咁快!又係時候講bye bye
唔夠講就bye啦?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海王星人 於 2017-10-7 12:04 PM 發表

再將自己的政見帶入球埸,到時比亞足協重罰:扣分,停國際賽,閉門作賽⋯⋯等!只會苦了掙扎求存的香港球員
佢哋根本就唔係志在睇波,淨係想播國歌嗰陣時發出her聲

回覆 引用 TOP

什麼質素嘅人 做什麼質素嘅事! 行為代表人格

熱門搜尋: 醫學美容 脫髮 抽脂 粉底
建築成本好疏爽 , 但講到派糖保障市民生活安定.就好財困
佔中戶口籌近1100萬,僅知200多萬捐港大,餘款不知去向?

樹欲靜而風不息, 子欲養而親不在

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。