註冊 登入

[西甲] <認真討論> 近年有咩足球員比美斯更温室小花?

又有一個妒忌天才嘅人

唔通求其塞個前峰去可以拎到咁多獎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c.tello 於 2017-10-7 03:00 PM 發表

阿朗唔係因為費格遜,摩連奴安76施丹同埋皇馬隊友會嬴到?
阿朗金球係咪年年靠自己實力?
點同,一個係曼聯,係皇馬都贏到歐聯
葡萄牙又贏到歐國盃

C朗走左之後曼聯贏過幾多次歐聯?
C朗未去皇馬之前幾多年16強出局?
葡萄牙之前贏過幾多個那國際賽?

一個只係係當時國際賽三連冠既無無敵西班牙帶領住先贏到

無美斯有沙維小白同巴塞幫既西班牙,09-12表現如何?
有美斯無巴塞幫既阿根廷表現又如何?

盲反無意思

現實冇
夢境有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dan0101 於 2017-10-7 03:01 PM 發表

c ron
身處既所有球隊有佢無佢都無分別個d先叫温室小花

回覆 引用 TOP

踢少人五場但聯賽第二多射門次數,但射極都唔入,自己射唔入凸隊友,隊友射入又係凸隊友,職業生涯射門命中十幾%,即係浪費球隊八成以上機會,自己從不組織攻勢,呢個先係最強大H溫室

熱門搜尋: 家居保險 破產申請 債券 股票入門
引用:
原帖由 figofgio 於 2017-10-7 03:05 PM 發表

點同,一個係曼聯,係皇馬都贏到歐聯
葡萄牙又贏到歐國盃

C朗走左之後曼聯贏過幾多次歐聯?
C朗未去皇馬之前幾多年16強出局?
葡萄牙之前贏過幾多個那國際賽?

一個只係係當時國際賽三連冠既無無敵西班牙帶領住先 ...
阿朗咪又係幫曼聯嬴過一次歐冠,有幾多次?
阿朗第一年去皇馬咪又係16強出局,你又唔講?唔係摩連奴打好個基礎,皇馬會有今日?
阿朗首年黎皇馬,嬴到d乜?
摩連奴第一年黎皇馬已經係巴塞手上嬴到西班牙杯,歐冠殺到上4強
第二年更加破百積分拎埋西甲,你搞清楚係摩連奴勁定係阿朗勁啦
阿朗個陣係曼聯係歐冠咪又係輸比美斯既巴塞
阿根廷自老馬後,世界杯咩成績?廿幾年都未入過4強
係14年有美斯先至可以打入決賽
阿朗踢過7屆大賽,世青,奧運,洲際,十個杯賽,有冇拎過個人獎?
拎個靠運氣拎番黎既歐洲杯就話國家隊表現好過美斯?

人地話有Mvp大晒 唔理球隊輸贏 理得佢出局 最緊要Mvp

我想踢中場中
引用:
原帖由 香港棟樑1996 於 2017-10-7 03:12 PM 發表

踢少人五場但聯賽第二多射門次數,但射極都唔入,自己射唔入凸隊友,隊友射入又係凸隊友,職業生涯射門命中十幾%,即係浪費球隊八成以上機會,自己從不組織攻勢,呢個先係最強大H溫室
個小朋友要乜父母就要俾乜, 乜都唔駛你做, 你想入波咩? 就餵到你入為止, 俾你亂咁射廿九幾腳都要滿足你,
呢d真係百份百温室小花

引用:
原帖由 呀仔 於 2017-10-7 03:20 PM 發表

人地話有Mvp大晒 唔理球隊輸贏 理得佢出局 最緊要Mvp
我都廢事回應佢,mvp都拎黎講
真係唔怕比人笑

引用:
原帖由 瘋狂吹奏 於 2017-10-7 02:31 PM 發表

原來足球唔係計贏輸
係計mvp
有mvp=0.5個冠軍,對手非90分鍾內贏你=唔當贏波,都仲有0.5個冠軍

0.5+0.5=1
所以阿根廷係有世界盃冠軍!

熱門搜尋: ring 耳環 生bb 懷孕 證婚
引用:
原帖由 c.tello 於 2017-10-7 02:29 PM 發表

原來美斯4屆mvp都係因為全部對手踢得差先拎到,又學到野
咁美斯5屆金球係咪又因為對手踢得差先拎到?
咁點解
五屆金球得主
年入91球

系阿根廷一個冠軍都冇??
唔系好岩數wo

熱門搜尋: 家居保險 破產申請 債券 股票入門
引用:
原帖由 紫百合戰士 於 2017-10-7 03:27 PM 發表

咁點解
五屆金球得主
年入91球

唔系好岩數wo
冇冠之餘,失冠既罪人仲要係佢自己

引用:
原帖由 figofgio 於 2017-10-7 03:25 PM 發表

我都廢事回應佢,mvp都拎黎講
真係唔怕比人笑
小組賽對住3隊4-5線既球隊拎得3分小組季軍,7場六和一勝,決賽對真正強隊法國就傷出
咁既歐國杯你都可以日日拎黎打j
連靠運氣定靠實力都仲未分清

引用:
原帖由 紫百合戰士 於 2017-10-7 03:27 PM 發表

咁點解
五屆金球得主
年入91球

唔系好岩數wo
冇冠係事實,唔代表踢得差,明白重點未?

熱門搜尋: bb奶粉 maternity 奶粉 超聲波 bb用品 親子活動 產後修身
引用:
原帖由 c.tello 於 2017-10-7 03:19 PM 發表

阿朗咪又係幫曼聯嬴過一次歐冠,有幾多次?
阿朗第一年去皇馬咪又係16強出局,你又唔講?唔係摩連奴打好個基礎,皇馬會有今日?
阿朗首年黎皇馬,嬴到d乜?
摩連奴第一年黎皇馬已經係巴塞手上嬴到西班牙杯,歐冠殺到上4強 ...
幫曼聯贏一次仲唔夠?費sir歷史都係贏過兩次

摩佬走左之後點?c朗咪又4年3歐聯
事實上c朗係唔同隊友同唔同教練都發揮到
而且贏到冠軍

美斯係無左哥帥同沙維小白,就無料到
咩亞軍mvp講出去都比人笑

唔係溫室小花係咩

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。