註冊 登入

[其他] 看見現在的阿根廷國家隊,我更想念你...

引用:
原帖由 紫百合戰士 於 2017-10-7 05:14 PM 發表

都系精彩
對尼日尼亞

但一出就衰左俾有赫傑的羅馬利亞
再加上有老馬事件。士氣不太好
從前的阿根廷只能成為回憶了...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿根廷Fans 於 2017-10-7 05:20 PM 發表

從前的阿根廷只能成為回憶了...
從前的巴迪高。。
真系講開眼淚汪汪

屌佢
入費倫天拿波。可以流下男兒淚

你老尾美斯射失12碼
拉大隊退出國家隊。。

即系呢樣。
美斯一世都比不上前人

引用:
原帖由 紫百合戰士 於 2017-10-7 05:22 PM 發表

從前的巴迪高。。
真系講開眼淚汪汪

屌佢
入費倫天拿波。可以流下男兒淚

你老尾美斯射失12碼
拉大隊退出國家隊。。

即系呢樣。
美斯一世都比不上前人
其實作為阿根廷fans,我對美斯都無咩特別感覺..
我相信佢自己本人也想有好成績...
但最大問題有d人過份撐佢才成為眾矢之的...

回覆 引用 TOP

永遠的戰神!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿根廷Fans 於 2017-10-7 05:25 PM 發表

其實作為阿根廷fans,我對美斯都無咩特別感覺..
我相信佢自己本人也想有好成績...
但最大問題有d人過份撐佢才成為眾矢之的...
美迷成日過份吹奏

我系一個阿根廷迷
而不是美迷

美斯對現在的阿根廷
根本作用不大

熱門搜尋: 英文補習 課程 英語課程

回覆 引用 TOP

戰神巴廸斯圖達,風之子簡尼基亞,神之手馬勒當拿

以前阿根廷強好多

引用:
原帖由 阿根廷Fans 於 2017-10-7 05:01 PM 發表

在我心中只有1994年的阿根廷才是最強...
巴迪高,風之子,馬勒當拿,巴布,列當度,勒基利,辛仙尼等,,
雖然未必係大家心中的一等一球星,但有很強的化學作用....
果屆真系人才濟濟,連左閘查莫特都系當時球會搶手既球員。師兄你都好識貨,巴布呢個意甲前列射手、辛仙尼 都吾系好多港球迷 up 得出(佢地淨睇英超識高爾、哥利摩亞既機會仲大)

唉 無喇

回覆 引用 TOP

睇見依家嘅阿根廷

回覆 引用 TOP

佢架黃金時代,就係意甲黃金時代

熱門搜尋: 西裝訂造 懷孕 ring 證婚 婚禮 婚紗晚裝 wedding

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大大b 於 2017-10-7 06:04 PM 發表

佢架黃金時代,就係意甲黃金時代
巔峰狀態
只有朗拿度

這2個人
只有一出場
我系認為有能力撕破任何防線的前鋒

J Zenetti

引用:
原帖由 fylm2 於 2017-10-7 05:56 PM 發表

果屆真系人才濟濟,連左閘查莫特都系當時球會搶手既球員。師兄你都好識貨,巴布呢個意甲前列射手、辛仙尼 都吾系好多港球迷 up 得出(佢地淨睇英超識高爾、哥利摩亞既機會仲大)
過獎了,我只係對呢隊阿根廷特別喜愛...
仲記得以前無線阿叔講波話呢隊阿根廷所有撞牆都第一時間,"冚辦爛僕僕僕"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿根廷Fans 於 2017-10-7 06:21 PM 發表

過獎了,我只係對呢隊阿根廷特別喜愛...
仲記得以前無線阿叔講波話呢隊阿根廷所有撞牆都第一時間,"冚辦爛僕僕僕"
精彩的one touch

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫百合戰士 於 2017-10-7 06:11 PM 發表

巔峰狀態
只有朗拿度

這2個人
只有一出場
我系認為有能力撕破任何防線的前鋒
其實唔止既,
以前d前鋒把握力真係一流,單刀近乎100%,現在可能失傳了
例如意大利維亞里,卡沙拉基等,呢D腳法雖然一般但入球能力超強,
智利雙殺沙拉斯同森莫蘭奴鬥心同頭球都一流....

熱門搜尋: 孕婦飲食 baby kid

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。