註冊 登入

楊千嬅紅館又加場、贊助商收埋幾萬張飛派給邊個?

楊千嬅紅館又加場、贊助商收埋幾萬張飛派給邊個? E-mail 此主題給朋友

今年年尾紅館演唱會:聖誕節元旦都是都是楊千嬅、不過啲歌迷仍然話買唔到票!真係唔明白,如果fans歌迷入唔到場睇演唱會,贊助商派票給何人?派比喜歡不給錢聽歌的人?派比黃牛炒買?派比自己公司員工當福利?派給公司生意上的客?派給聖誕節元旦去唔到旅行嘅人?

楊千嬅演唱會得兩成門票公開發售 4分鐘光速一掃光
https://www.hk01.com/article/123177

回覆 引用 TOP

講真,我想好多人同我一樣就算唔係楊千嬅歌迷,聖誕元旦冇地方去,有正價票、睇下聽下亦無妨!

回覆 引用 TOP

4分鐘買晒票?講出來都白痴啦。

4分鐘?賣出幾多張票呀?售票手續時間都唔夠啦!

香港D弱智宣傳吹噓手法,簡直侮辱人類智慧。

但奇就奇在都有人信喎。唉!

反宣傳

回覆 引用 TOP

識aia人的話,佢可以幫你買內部票。你以為aia會有咁多飛派咩!

熱門搜尋: bb cream 保濕 豐胸療程 抽脂
...1231/20000

健康就是財富!

找到你的心之所安了嗎?
引用:
原帖由 psplayer 於 2017-10-8 12:16 AM 發表

識aia人的話,佢可以幫你買內部票。你以為aia會有咁多飛派咩!
無錯它係冠名贊助、就當派月曆年曆囉、如此多員工,如此多客(當然係員工買來送俾客啦)新客應該有得送!

引用:
原帖由 Hoope 於 2017-10-8 12:55 AM 發表

無錯它係冠名贊助、就當派月曆年曆囉、如此多員工,如此多客(當然係員工買來送俾客啦)新造保險應該有得送!
例如sammi呢禶m手票,相信大部分內部票都係正價賣出去的。員工都係正價買,唔係公司送,而且d agent仲會幫家人朋友買飛

如果我買唔到千嬅飛,我都會M做aia的好友幫我買內部

健康就是財富!

找到你的心之所安了嗎?

回覆 引用 TOP

如樓上所講、歌迷想買飛都好容易、找一個這種職業嘅人幫手就得啦!哈哈,原來如此,開始明白個遊戲點玩呀!

唱live令人震驚

熱門搜尋: 婚紗晚裝 時裝 免費試用

回覆 引用 TOP

講真,無人包銷佢點開到咁多場?

熱門搜尋: bb cream 保濕 豐胸療程 抽脂
根據網上資料,AIA港澳有12000位財務顧問,每人買十張自用或送禮已經15場,即使減半都非常可觀,我agent亦說可經他訂,有大保險公司贊助/包銷真是不愁銷情。再加上黃牛搶飛賣給內地客,一般人公售買不到很正常

回覆 引用 TOP

好似個蘋果咁,缺貨啦,成班人衝去買

熱門搜尋: bb cream 保濕 豐胸療程 抽脂 韓國代購 cosmetics

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Hoope 於 2017-10-8 01:10 AM 發表

如樓上所講、歌迷想買飛都好容易、找一個這種職業鴾H幫手就得啦!哈哈,原來如此,開始明白個遊戲點玩呀!
聽聞千嬅票係aia員工每人限買6張,較高級員工的上限會較高。而且,呢禶m手内部演唱會票,係冇得指明一定要邊場,佢比邊場就邊場

健康就是財富!

找到你的心之所安了嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 薰衣草123 於 2017-10-7 09:40 PM 發表

4分鐘買晒票?講出來都白痴啦。

4分鐘?賣出幾多張票呀?售票手續時間都唔夠啦!

香港D弱智宣傳吹噓手法,簡直侮辱人類智慧。

但奇就奇在都有人信喎。唉!
估計你好少親自上網、去售票處搶飛。

健康就是財富!

找到你的心之所安了嗎?
引用:
原帖由 psplayer 於 2017-10-8 01:35 PM 發表

估計你好少親自上網、去售票處搶飛。
你都唔明我想表達乜。

意思就係上網登入購票時間都唔止4分鐘啦。咁點樣可能4分鐘賣晒呀?咪即係根本無咩飛公開發售囉。

57 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。