註冊 登入

為iphone 8 三天不帶套只吃藥,當女主播剝光豬......

為iphone 8 三天不帶套只吃藥,當女主播剝光豬...... E-mail 此主題給朋友

為左iphone 8,有女主播發聲明可以三天不帶套,自己吃藥

有國內人為左證明事實真相

https://www.youtube.com/watch?v=nmqa6E7HGOk

如果有其他女主播真系用三日去換來一部iphone 8, 但第四日舊電就脹爆,會唔會告apple 呢

進入香討影片區

係都iphoneX喇

回覆 引用 TOP

很好 加油

可否给我一個教…瞓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-10-8 11:18 PM 發表

為左iphone 8,有女主播發聲明可以三天不帶套,自己吃藥

https://www.youtube.com/watch?v=nmqa6E7HGOk

如果有 ...
國內有好多人前排係Line 都貼左。。。三天。。。。其實好平常

劇本都寫好晒啦,睇多幾次,幫人哋 YOUTUBER 賺下錢啦。
不過有樣嘢好奇怪,又睇唔起人哋要翻牆,但係又貼人哋翻牆片。

香港人,真係矛盾。
引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-10-8 11:18 PM 發表

如果有 ...

一根是雞=仆嘢第一,二根是賊=法律第二,三根是騙=籌款第三,原來係講緊「黃絲」呀?
國內有好多人前排係Line 都貼左

哈哈,國內⋯⋯LINE⋯⋯不解釋
引用:
原帖由 小朋友大JJ 於 2017-10-9 07:14 AM 發表

國內有好多人前排係Line 都貼左。。。三天。。。。其實好平常

一根是雞=仆嘢第一,二根是賊=法律第二,三根是騙=籌款第三,原來係講緊「黃絲」呀?
梗係唔好啦,要學就學人賣油雞。
好多人鐘意食、兼捐錢俾苦主㗎。
引用:
原帖由 tfortest 於 2017-10-9 07:06 AM 發表

很好 加油

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2017-10-9 07:20 AM 發表

國內有好多人前排係Line 都貼左

哈哈,國內⋯⋯LINE⋯⋯不解釋
係未開賣果陣 我已經睇到新聞有條女著到超性感 個樣整容樣

哦⋯⋯原來睇新聞睇返泥架⋯⋯
而且得一條女添⋯⋯
咁又話好多女係 LINE 度加三日嘅?
都話香港人⋯⋯
引用:
原帖由 小朋友大JJ 於 2017-10-9 07:23 AM 發表

係未開賣果陣 我已經睇到新聞有條女著到超性感 個樣整容樣

我都想比個教⋯⋯訓佢地

b9091

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

為埃瘋比人x, iPhone x

三日,明星呀,成3千一日

熱門搜尋: 乳癌 脊柱側彎 肺癌 感冒
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2017-10-9 07:31 AM 發表

哦⋯⋯原來睇新聞睇返泥架⋯⋯
而且得一條女添⋯⋯
咁又話好多女係 LINE 度加三日H?
都話香港人⋯⋯
誤會左我意思拉。。。係標題拉。。自己search下拉。。。不然我不會回覆梨說看新聞看到拉。。
我是正經人家拉不喜歡援交這種東西拉。。。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。