註冊 登入

Q辦鳯凰

Q辦鳯凰 E-mail 此主題給朋友

早前買了一條亞凡達, 一條金鳳凰是缸撈的, 價錢貴少少, 但願長命一D. 早前兩條各不雙讓, 互嘴, 互片, 真係好怕有一條就咁樣瓜, 幸好分了勝負, 自此各有精彩. 可惜好地地的亞凡達前日瓜了, 而金鳯凰也不見得特別好動, 反而靜得出奇, 真係好怕又瓜? 是否正常呢?

熱門搜尋: 鑽石 婚紗晚裝 手錶品牌

HAPPY
勇闖可嘉
養到怕

引用:
原帖由 黃文文 於 2017-11-13 04:05 PM 發表

早前買了一條亞凡達, 一條金鳳凰是缸撈的, 價錢貴少少, 但願長命一D. 早前兩條各不雙讓, 互嘴, 互片, 真係好怕有一條就咁樣瓜, 幸好分了勝負, 自此各有精彩. 可惜好地地的亞凡達前日瓜了, 而金鳯凰也不見得特別 ...
一係買大條的但命短
大的身長約約1吋半

引用:
原帖由 二叔呀勝 於 2017-11-13 04:22 PM 發表

勇闖可嘉
養到怕
之前想買多一條荷蘭鳯成單數, 家下要想一想, 好勝心.

HAPPY
引用:
原帖由 黃文文 於 2017-11-13 04:25 PM 發表

之前想買多一條荷蘭鳯成單數, 家下要想一想, 好勝心.
我係你粉絲

熱門搜尋: 銀行估價 旅行保險 私人貸款
引用:
原帖由 二叔呀勝 於 2017-11-13 04:24 PM 發表

一係買大條的但命短
大的身長約約1吋半
大條又命短又貴, 適中SIZE最合眼縁

HAPPY

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 二叔呀勝 於 2017-11-13 04:47 PM 發表

我係你粉絲
那方面, 上班, 賭, 飲食, 情愛? 一定不是魚魚了

HAPPY

回覆 引用 TOP

有C兄7月頭送左10條阿凡達B比我 養到而家得返5條 已經相當佩服自己

引用:
原帖由 黃文文 於 2017-11-13 04:05 PM 發表

早前買了一條亞凡達, 一條金鳳凰是缸撈的, 價錢貴少少, 但願長命一D. 早前兩條各不雙讓, 互嘴, 互片, 真係好怕有一條就咁樣瓜, 幸好分了勝負, 自此各有精彩. 可惜好地地的亞凡達前日瓜了, 而金鳯凰也不見得特別 ...
以我不停飼養呢類魚H經驗,不論缸撈或打袋都一樣難養,勝在貴,我現在只會日x阿伯度買20元一條袋裝魚養,有時都可養到幾個月。

熱門搜尋: 化妝掃 雙眼皮手術 make up
引用:
原帖由 八號風球 於 2017-11-13 09:21 PM 發表

有C兄7月頭送左10條阿凡達B比我 養到而家得返5條 已經相當佩服自己
我的金鳳凰已三個月了要打破你記録

HAPPY
引用:
原帖由 lonely-tony 於 2017-11-14 12:27 PM 發表

以我不停飼養呢類魚H經驗,不論缸撈或打袋都一樣難養,勝在貴,我現在只會日x阿伯度買20元一條袋裝魚養,有時都可養到幾個月。
成日見佢哋咁快離開總是難受, 此終是生命.

今日先在魚街一C9買了一袋兩條荷蘭Q鳳$58一定會有市場的.

熱門搜尋: 黑頭 防曬 激光脫毛 減肥方法

HAPPY

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃文文 於 2017-11-14 02:22 PM 發表

我的金鳳凰已三個月了要打破你記録
我之前金鳳凰爭1x日就2年 今次D阿凡達B7月1日返嚟 都4個幾月 仲有D距離喎 不過我都希望你破我紀錄 最緊要開心

引用:
原帖由 八號風球 於 2017-11-14 05:09 PM 發表

我之前金鳳凰爭1x日就2年 今次D阿凡達B7月1日返嚟 都4個幾月 仲有D距離喎 不過我都希望你破我紀錄 最緊要開心
嘩, 金鳳凰兩年接近是目標

HAPPY
引用:
原帖由 黃文文 於 2017-11-14 05:29 PM 發表

條金鳳凰最後1個月唔游水 長期沉底 不過仲食得野 似老死

引用:
原帖由 黃文文 於 2017-11-14 05:29 PM 發表

我暫時目標只是一年。

21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。