註冊 登入

出盡力去愛錫老公

本主題由 辟易 於 2017-11-16 01:09 PM 移動

出盡力去愛錫老公 E-mail 此主題給朋友

假期俾老公訓到自然醒 未醒前要穿好性感睡衣等開工 搞掂未俾老公再訓一陣 出去吃靚早餐 返來幫老公㓎腳 囗交 按摩 老公有本事就再服待多一次俾老公 跟住俾老公自由活動 再call 埋69 99 出來吃飯 俾老公開心同佢屋企吃飯 吃完再吃花生 等老公想返屋企就回家 返到屋企開4仔俾老公行血 再挑逗佢 等佢做餓狼糟蹋我
這個時候 老公無力左 冲涼訓覺🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼

引用:
原帖由 mikiwin 於 2017-11-14 03:54 AM 發表

假期俾老公訓到自然醒 未醒前要穿好性感睡衣等開工 搞掂未俾老公再訓一陣 出去吃靚早餐 返來幫老公㓎腳 囗交 按摩 老公有本事就再服待多一次俾老公 跟住俾老公自由活動 再call 埋69 99 出來吃飯 俾老公開心同佢 ...
一次嬌せ兩次妙せ三次吃不消。好快精盡人亡。

有今的太太真好

http://n2.hk/d/attachments/day_141027/20141027_40090c38a3c96653052a11fBr4cAV4It.gif
好羨慕妳老公, 有個識DO好太太

Chi sin 日日咁真係爽過做王第

熱門搜尋: 保濕精華 黑頭 make up
I like this form of life

我係咁服待老公 再加上出奇不而的野戰 車戰 我又會煮俾老公成家人吃
所以我點港女 老公都幫我維護

我先夫前幾個月往生左 我再稱職 都唔會有人欣賞 無人問津 慘慘慘

引用:
原帖由 mikiwin 於 2017-11-14 03:54 AM 發表

假期俾老公訓到自然醒 未醒前要穿好性感睡衣等開工 搞掂未俾老公再訓一陣 出去吃靚早餐 返來幫老公㓎腳 囗交 按摩 老公有本事就再服待多一次俾老公 跟住俾老公自由活動 再call 埋69 99 出來吃飯 俾老公開心同佢 ...
好羨慕妳老公

引用:
原帖由 hfpco 於 2017-11-15 12:26 AM 發表

好羨慕妳老公
你做我老公會對我點?

熱門搜尋: 甩頭髮 頭皮 染髮 假髮 腋毛
引用:
原帖由 mikiwin 於 2017-11-15 12:30 AM 發表

你做我老公會對我點?
仲使問,當然係出盡渾身解數去報答妳既關愛啦

引用:
原帖由 hfpco 於 2017-11-15 12:41 AM 發表

仲使問,當然係出盡渾身解數去報答妳既關愛啦
真咪真架?5好氹我喔💖💖💖

引用:
原帖由 mikiwin 於 2017-11-15 12:45 AM 發表

真咪真架?5好氹我喔💖💖💖
我估正常男人都會好似我咁

引用:
原帖由 mikiwin 於 2017-11-15 12:22 AM 發表

我先夫前幾個月往生左 我再稱職 都唔會有人欣賞 無人問津 慘慘慘
先夫? 精盡人亡?🤣

大大力吾使比伙食

熱門搜尋: 肝癌 包皮 助聽器 中醫
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。