註冊 登入

[討論] 神仙又爆料(中國三峽大霸降慢地球自轉)

神仙又爆料(中國三峽大霸降慢地球自轉) E-mail 此主題給朋友

https://www.youtube.com/watch?v=_3g4o3OL-To
佢自稱搞軍工生意, 但未正式加入共濟會, 但話自己識好多會社入面的會員, 所以成日好多料爆佢曾經話過共濟會一定要不久將來消滅共國, 但一直未對現
佢係反共的, 因為從佢好多留言知道佢極憎共黨, 而且佢話共濟會滅共係一定會做
自稱基督徒, 但又主張打仗又搞軍工生意, 即係想點? 難道神想人類打仗?
有冇人聽開佢爆料, 佢到底是否已成會員???佢d料次次都驚爆, 有冇人知佢D野??? 
佔中佢已擺明話係會社搞

熱門搜尋: 髮尾油 防脫髮洗頭水 永久脫毛 腋毛 腋下脫毛 染髮
多謝分享
成38分鐘
得閒啲睇

引用:
原帖由 關鵝忍事 於 2017-12-1 11:42 PM 發表

多謝分享
成38分鐘
得閒啲睇
我聽佢錄音有3,4年, 由膠登開始的
每次都係驚爆, 世界所有消息佢都掌握
唔知有冇人識佢或者有聽開佢D爆料?
雖然佢自稱未入會還是仲係三級以下, 但我覺得佢入左會唔認?

引用:
原帖由 fb0f03acd9faee 於 2017-12-1 11:48 PM 發表

我聽佢錄音有3,4年, 由膠登開始的
每次都係驚爆, 世界所有消息佢都掌握
唔知有冇人識佢或者有聽開佢D爆料?
雖然佢自稱未入會還是仲係三級以下, 但我覺得佢入左會唔認?
從你打嘅字眼睇,好似講到佢好犀利咁喎,小弟未聽過佢,等我有時間認真聽下先

引用:
原帖由 關鵝忍事 於 2017-12-1 11:54 PM 發表

從你打H字眼睇,好似講到佢好犀利咁喎,小弟未聽過佢,等我有時間認真聽下先
佢講架野比網上豐富同詳細, 搞到我認為佢根本係1個高級共濟會成員, 皆因佢自稱搞軍工, 共濟會專收納呢D人
記得上次人仔貶值前佢都有叫大家入美金
佢成日同網友講Cash is King

回覆 引用 TOP

我記得有段時間講轉基因
佢教人邊D係非轉基因
仲好記得維他隻山水豆腐花佢話係天然野

哦,下次去超巿選豆花食,我識買囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 關鵝忍事 於 2017-12-1 11:54 PM 發表

從你打嘅字眼睇,好似講到佢好犀利咁喎,小弟未聽過佢,等我有時間認真聽下先
佢係網台界曾經炒起一片熱,因為料夠爆

引用:
原帖由 fb0f03acd9faee 於 2017-12-1 11:35 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=_3g4o3OL-To
佢自稱搞軍工生意, 但未正式加入共濟會, 但話自己識好多會社入面的會員, 所以成日好多料爆佢曾經話過共濟會一定要不久將來消滅共國, 但一直未對現
佢係反共的, 因為從 ...
我都耐唔耐會聽下,如果主題岩的話,例如最近的TR3D,我覺得有部份料係真既,佢的確識人,有背景,但另一方面,太過有立場,觀點單一取向,唔夠中肯,而且,佢背後班長老,我相既,但長老係會社的長老,會社雖大,但係咪可以代表全球各方頂尖而無對手,我覺得未必,講到尾,我唔認為佢掌握最頂尖的資訊,雖然已經算好高階。

引用:
原帖由 elison112233 於 2017-12-2 12:35 AM 發表

佢係網台界曾經炒起一片熱,因為料夠爆
你要吾要做另一個卓飛
打造你成新一代網台new age紅人

熱門搜尋: 兒童傢俬 洗碗 梳化 保溫袋
引用:
原帖由 關鵝忍事 於 2017-12-2 12:41 AM 發表

你要吾要做另一個卓飛
打造你成新一代網台new age紅人
講真,時不與我,而且我好多方面都有所不及

引用:
原帖由 elison112233 於 2017-12-2 12:42 AM 發表

講真,時不與我,而且我好多方面都有所不及
英雄造時勢
亂世尋真我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb0f03acd9faee 於 2017-12-2 00:04 發表

我記得有段時間講轉基因
佢教人邊D係非轉基因
仲好記得維他隻山水豆腐花佢話係天然野
是否轉基食品可否透過O ring test測到?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 elison112233 於 2017-12-2 12:41 AM 發表

我都耐唔耐會聽下,如果主題岩的話,例如最近的TR3D,我覺得有部份料係真既,佢的確識人,有背景,但另一方面,太過有立場,觀點單一取向,唔夠中肯,而且,佢背後班長老,我相既,但長老係會社的長老,會社雖大, ...
很好, 呢度有人睇開佢
佢D料直頭係網上最領先的
問題係佢不承認自己係會員, 但開口埋口會社???
假設佢真係唔係會員, 點解收到咁多料?
另外, 無論佢係唔係會員, 會社俾佢咁爆料???長老俾佢爆???有時仲要係NASA好高級的人爆料佢知

不過佢之前在膠登講過要講火星生物, 甩鬼左底, 你有冇聽過?

引用:
原帖由 fb0f03acd9faee 於 2017-12-2 12:58 AM 發表

很好, 呢度有人睇開佢
佢D料直頭係網上最領先的
問題係佢不承認自己係會員, 但開口埋口會社???
假設佢真係唔係會員, 點解收到咁多料?
另外, 無論佢係唔係會員, 會社俾佢咁爆料???長老俾佢爆???有時仲要係NAS ...
無聽過!
其實好明顯佢既會社老朋友係真有其人,而且要借佢把口係香港散播訊息,當中必然有大部份堅料,但最激烈,極端果類資料,我就聽下就算,我始終認為個世界唔係佢地一班人話晒事,因為呢班人本身當然非富則貴,有權有勢,有知識有智慧無可否定。亦因為佢地係最張揚果班,全球都有分舵,所以廣為人知

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。