註冊 登入

[國際] 英雄遲暮Casillas,無球可踢成路人!晚景悲涼求離隊!

英雄遲暮Casillas,無球可踢成路人!晚景悲涼求離隊! E-mail 此主題給朋友

英雄遲暮,誰也抵擋不了歲月的侵蝕,當年的Casillas,如今的境遇讓人唏噓,據西班牙《阿斯報》報導,由於在本賽季失去了主力位置,Casillas極有可能選擇在冬窗離開波圖。

自從本賽季10月17日與RB萊比錫的歐冠比賽后,Casillas就被主帥孔塞桑撤出了首發陣容。如今已不在主教練計劃內的他,在一個多月的時間裡,沒有為波圖出戰任何一場聯賽。而這樣的近況這也讓他身心俱疲,Casillas已經決定在1月份離隊,而他的首選則是貝尼特斯執教的紐卡斯爾。這對師徒能否在聖詹姆斯公園球場再聚首,讓我們拭目以待吧!不管怎麼他都是我心目中的Casillas,伯納烏曾經的王!

https://www.toutiao.com/a6496014 ... _medium=toutiao_ios

熱門搜尋: 名牌 耳環 眼鏡 韓國女裝 手錶品牌

附件

2017-12-6 03:35 PM

搞屎棍 底死

回覆 引用 TOP

若肯降低要求,都不乏球會要既

回覆 引用 TOP

靠反應搵食龍門晚年係咁

聖卡西紿終係聖卡西
真正o既皇馬迷同埋西班牙迷冇可能會唔鍾意佢
永遠都係 RM Legend

引用:
原帖由 caesar2016 於 2017-12-6 05:02 PM 發表

聖卡西紿終係聖卡西
我係皇馬迷
我就唔中意佢

犘佬時期 更衣室明顯係佢搞事

引用:
原帖由 caesar2016 於 2017-12-6 05:02 PM 發表

聖卡西紿終係聖卡西
佢出賣更衣室起,已經此情不再

同保方一樣臨老唔過得世

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Timkrul 於 2017-12-6 05:09 PM 發表

我係皇馬迷
我就唔中意佢

公道D講
有邊個唔會同條女呻麊薴uD野先

要怪應該怪佢條主播女爆響口
害埋聖卡西

引用:
原帖由 caesar2016 於 2017-12-6 05:29 PM 發表

公道D講
有邊個唔會同條女呻麊薴uD野先

要怪應該怪佢條主播女爆響口
害埋聖卡西
肥安都唔用佢
就知乜事la
raul先係傳奇 卡斯拿斯真係免喇

熱門搜尋: 投資 保險公司 財務公司 牛熊證
引用:
原帖由 eddoby3 於 2017-12-6 05:10 PM 發表

佢出賣更衣室起,已經此情不再
佢至少冇出賣養大佢o既球會

出賣更衣室? who cares?

熱門搜尋: plastic surgery 抽脂 雙眼皮手術
其實佢應該早D選擇退休,無謂搞到自己好似晚節不保

熱門搜尋: 名牌 耳環 眼鏡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Timkrul 於 2017-12-6 05:09 PM 發表

我係皇馬迷
我就唔中意佢

咁多年嚟皇馬嘅派系鬥爭都冇停過,由西班牙Vs巴西、荷蘭幫咁耐都唔嫌。
同埋男人老狗攪咁多小動作真係幾肉酸。
樓上有師兄話佢同保方臨老過唔到,根本是兩樣嘢內地保方是得到隊友球迷對手嘅尊重,卡斯是暗然一個停離開囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Timkrul 於 2017-12-6 05:31 PM 發表

肥安都唔用佢
就知乜事la
raul先係傳奇 卡斯拿斯真係免喇
唔喜歡佢,都不能否定佢既功勞!當年佢既作用肯定大過魯爾!

熱門搜尋: 輪椅 物理治療 包皮 中醫診所

回覆 引用 TOP

引用:

我係皇馬迷
我就唔中意佢

又話曼城踢英冠已是曼城迷    又突然變皇馬迷?   邊樣先真定無様真

回覆 引用 TOP

35 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。