註冊 登入

[英超] 車仔買巴卡約高代替馬迪呢個決定似乎係錯

車仔買巴卡約高代替馬迪呢個決定似乎係錯 E-mail 此主題給朋友

半季過去, 巴卡約高進攻能力表現唔錯, 但防守能力認真麻麻, 位置感差, 又多毛手毛脚, 又容易失位走甩人, 比起簡迪, 簡直相差兩皮波以上, 幸好轉會窗關閉前簽入真禾特, 中場勉強夠殺, 但個人認為, 車仔買巴卡約高代替馬迪呢個決定似乎錯咗, 大家討論一下!

熱門搜尋: 抽脂 fitness facial

回覆 引用 TOP

長遠來計巴卡23歲馬迪30歲,都唔可以話錯,而且有飲水頂住

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?

回覆 引用 TOP

馬迪係輸俾外星人干堤,呢點作為車迷冇可能唔清楚是誰令車仔唔需要馬迪

回覆 引用 TOP

季尾先再講

東風夜放花千樹,更吹落、星如雨。
寶馬雕車香滿路。鳳簫聲動,玉壺光轉,一夜魚龍舞。

蛾兒雪柳黃金縷,笑語盈盈暗香去。
眾里尋他千百度。驀然回首,那人卻在,燈火闌珊處。
巴卡約高根本上完全唔夠班

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lomond2017 於 2017-12-6 10:23 PM 發表

季尾先再講
我都希望佢季尾有進步,未來都可能靠佢!但之前簡迪受傷,真禾特未出得,中場由佢拍法比,後面加個雷斯,防守效率驟降一半,現在簡迪同真禾特出得,失去正選的不是法比,而是巴卡約高,我認為好合理!

回覆 引用 TOP

馬迪自己想跟番摩佬,你强留佢,佢唔一定踢得好過巴卡。

佢仲有進步空間 

回覆 引用 TOP

一個包膠藥膏,一個包輸呀姨  

熱門搜尋: 感冒 腸癌 健身教練 心臟病
香港 1997 ~ 2007(特區十年史)

反對的聲音多是顯性的 支持的力量多是隱性的

香港核心價值︰
炒賣、輸打贏要、憎人富貴厭人貧、事事諉過於人、自私、雙重標準

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenken747 於 2017-12-6 11:04 PM 發表

馬迪自己想跟番摩佬,你L留佢,佢唔一定踢得好過巴卡。
咪係
根本條友踢冇摸LINLIN o既車仔就隄y灘
睇懮\而家幾L醒神

回覆 引用 TOP

多毛手毛腳呢鼢N真係頂佢唔順
每次輸完身位,必出龍爪手抆人手抆人衫
一抆即吹

同埋我發覺巴卡唔識食身位
佢係每次都成份撞落人地度咁囿i
想唔吹都難........

引用:
原帖由 caesar2016 於 2017-12-7 02:43 PM 發表

一抆即吹

馬迪咪仲多小動作

引用:
原帖由 unlucky 於 2017-12-7 03:49 PM 發表

馬迪咪仲多小動作
所以咪咁鍾意跟教主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 caesar2016 於 2017-12-7 02:43 PM 發表

一抆即吹

師兄真係講出好多人心聲!

明明無需要吹罸的, 佢總會做多一下動作, 球証一定吹停, 破壞咗啲節奏。但偏偏要佢令人停止攻勢的, 佢又做唔到!

賣唔賣走馬迪係高層決定, 但簽入巴卡約高, 就算唔賣馬迪, 佢出埸機會都會降低。

回覆 引用 TOP

樓主前提係錯

賣馬迪干地都冇話錯,爭論係賣比曼聯,而賣比曼聯,艾巴肯定要同意先賣得,老細點會錯?

至於買錯人,咪有人揹鑊炒咗囉

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。