註冊 登入

加速世界大戰?美國宣布承認耶路撒冷為以色列首都??? 香討焦點

本主題由 YanNessIsMe 於 2017-12-7 01:06 PM 移動

加速世界大戰?美國宣布承認耶路撒冷為以色列首都??? E-mail 此主題給朋友

玩到甘大?本身個個地方唔理宗教背景,都爭崩頭~~歌蘭高地石油超多,之前無記錯話聯合國唔將個度判為以色列國土範圍先無事??~~睇黎呢鑊又打餐飽。
始終覺得世界大戰應該唔係金仔個邊黎,應該係呢邊,俄羅斯,isis,以色列,美國,巴基斯坦呢堆開始

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/int/bkn/cnt/news/20171206/bknint-20171206174444420-1206_17011_001.html

佢老美根本係對世界之最大威脅!

好戲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 理+誠 於 2017-12-7 12:06 AM 發表

佢老美根本係對世界之最大威脅!
係,呢之真係覺得佢玩大左, 巴勒斯坦,伊朗個班友打左幾千年,又有錢又有核彈~耶路撒冷等於佢地條命,佢地一定會同佢老美死過~~

係邊度黎有咩所謂,只要由代理戰爭演變全球大戰,大家大殺傷力武器,大家gameover

回覆 引用 TOP

根本就特登

玩到d投機人士爆厂 

回覆 引用 TOP

又想推銷D過期軍火去中東?

圍毆美國佬

回覆 引用 TOP

世界輪流轉,

依家到特狼希望「天下越亂越好」!

熱門搜尋: 兒童傢俬 物業按揭 裝修設計
多謝眾網友,
賞我五毛錢,
用之似沒盡,
不覺又一年。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 勁勁勁黑仔王 於 2017-12-7 12:01 AM 發表

玩到甘大?本身個個地方唔理宗教背景,都爭崩頭~~歌蘭高地石油超多,之前無記錯話聯合國唔將個度判為以色列國土範圍先無事??~~睇黎呢鑊又打餐飽。
始終覺得世界大戰應該唔係金仔個邊黎,應該係呢邊,俄羅斯,isis, ...
只是美國

用乜野顏色字人,就係代表乜野人,亦即係岐視個啲人,咁用黑色字寫個人字,係唔係岐視黑人呢,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JohnLaiXXL 於 2017-12-7 12:29 AM 發表

又想推銷D過期軍火去中東?
正確 沙特、阿油聯、以色列 。。。都要同老美買軍火

Tiger Of Woodbine,活湃ソ虎

回覆 引用 TOP

如無記錯 聖經暗示WW3是由以色列引起的

對鹵味來說,中東不能和平,要搞亂全球,賣軍火石油美元。

熱門搜尋: 耳環 婚禮 結婚 婚紗晚裝 結婚對戒 情侶戒指 西裝訂造
日本數十年前,利用二代核電原料棒製造出數以噸計核彈濃縮(足列裝千支核武)大部分存放在福島核電廠的涷水池內!(也就是日本不接受美國5t硼酸主因)而現在的福島輻射物是主要是軸239U,240U,洩漏單位32億,衰變期分別係6,500年及2,4000年.現在日本農糧食品都是帶輻射性...祝君好運!
可見老美係狼心狗肺,
中東越亂,佢就越蚍ヾC🤬

思想狹隘,就算活在天空也有如井底之蛙

眼光寬大,那怕居於井底縂有日飛躍天空
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。