註冊 登入

[德甲] Messi:幾年前身體沒什麼感覺,但現在開始感覺身體有些發緊

Messi:幾年前身體沒什麼感覺,但現在開始感覺身體有些發緊 E-mail 此主題給朋友

這位阿根廷奇才已經連續在兩場歐冠比賽上沒有首發出場,但他認為在他職業生涯這個時刻,休息非常重要。

最近幾週坐板凳席後,Messi重申他不介意在某些特定場次排除在首發名單外。

Messi

”我知道賽季很漫長,某些階段顯得很重要。幾年前我的身體沒什麼感覺,但現在開始感覺到有些發緊。“ Messi接受采訪時說。

”當替補球員當然很難,但我明白這是最好的辦法。“

激勵Messi保持狀態的最大動力是2018年世界杯,西甲聯賽結束幾週後就開踢。

Messi幫助阿根廷隊進入2014世界杯決賽,並且在2018世界杯預選賽上發揮決定性作用,幫助球隊驚險晉級決賽圈。阿根廷隊長要求自己和隊友在俄羅斯的表現得到改善。

”我認為在世界杯賽前,我們有足夠時間來改進。我們有幾個月準備期,把一切準備好。“ 他說。

”在桑保利帶領下,我們踢過一些好的比賽,儘管比賽的場次不多。壓力和獲勝信念也起到了作用。“

”比賽真的很不容易,球隊有許多新成員,他們不熟悉國家隊的情況,這讓你踢的很另類。“

”但如果我們想奪得世界冠軍,那我們必須要改進。我們目前的踢法根本無法接近冠軍,現在有比我們更好的球隊,比如巴西、德國、法國和西班牙。“

https://www.toutiao.com/a6496642 ... _medium=toutiao_ios

熱門搜尋: 粉刺 激光去斑 去眼袋 美容課程

附件

2017-12-7 07:55 PM

回覆 引用 TOP

原來梅西姓賴

啪啦藥,咩事都無

回覆 引用 TOP

整體黎講阿根廷係唔夠其他強,但阿根廷有美斯,只要足球在他腳下,就會有魔法發生

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 瘋狂吹奏 於 2017-12-7 20:01 發表

原來梅西姓賴
你講乜呀?定係中文閱讀智障,?那有頼乜呀?
抽水唔緊要,唔好憑空想像屈人先得好嗎?

引用:
原帖由 chunyu22 於 2017-12-7 09:46 PM 發表

你講乜呀?定係中文閱讀智障,?那有頼乜呀?
抽水唔緊要,唔好憑空想像屈人先得好嗎?
師兄講得好!

回覆 引用 TOP

作嘔球王體質係比較弱d

做後備唔緊要
如果亞軍庭拎到冠軍,都可以叫自己功勞
最緊要打假波同有糧出

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kdecwmm222 於 2017-12-7 10:08 PM 發表

作嘔球王體質係比較弱d
好過啲插水王 潺過潺仔強,嗨一嗨就跌

熱門搜尋: 投資 保險公司 財務公司

回覆 引用 TOP

一個人兼顧盤扭突破,  射門, 助攻,

消耗一定比其他只等傳送 等接應既球員大,

不過點退都好, 上年仲拎緊西甲神射手 

永遠支持 美斯  & 哥帥

永遠的敵人 - c朗 & 摩連奴
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 忠心法比仔 於 2017-12-7 10:43 PM 發表

朗迷真係病態,好鍾意開分身
再憑空想像當係真,
廢青時間多,唔駛返工、冇收入、冇錢蒲,咬老綜日日係屋企上香討,正常人邊夠佢地玩
咁另一邊球迷病態問題更加嚴重

引用:
原帖由 忠心法比仔 於 2017-12-7 22:43 發表

朗迷真係病態,好鍾意開分身
再憑空想像當係真,
廢青時間多,唔駛返工、冇收入、冇錢蒲,咬老綜日日係屋企上香討,正常人邊夠佢地玩
我都好奇怪,有時佢地抽水講既洬明唔係事實,冇發生過,係人都知是抽水,或攪下笑。冇可厚非。
但梗有幾個出來附和認同,當左事實。跟住咻磼O佢地認為事實嬼嬤孕h撩事生非。唉!
究竟是香港這代人麉銩Q質素下降定係分身?
我希望係分身

引用:
原帖由 chunyu22 於 2017-12-7 10:58 PM 發表

我都好奇怪,有時佢地抽水講既嘢明明唔係事實,冇發生過,係人都知是抽水,或攪下笑。冇可厚非。
但梗有幾個出來附和認同,當左事實。跟住咻磼O佢地認為事實H謊言去撩事生非。唉!
究竟是香港這代人H思想質 ...
ching點睇果D C朗背對住RAMOS 擋左佢射門都開足幾個POST
CHING試下從呢點分析下

37 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。