註冊 登入

[討論] 藍鳥計劃 (光明會腦控)

藍鳥計劃 (光明會腦控) E-mail 此主題給朋友

有睇揭露宇宙的朋友都知Corey Goode驚爆的爆料
本人對個中內容感興趣, 經不斷尋找, 想知道Corey是否說出真相
終於在某部落格, 該作者亦沉迷於神秘學, 也睇左揭露宇宙
而他也抱住懷疑態度, 不斷尋找證據
終於他找到了Corey上揭露宇宙1年前的訪問...想知真相的朋友不能錯過!

http://blog.xuite.net/skywalker333/twblog/514836293
http://blog.xuite.net/skywalker333/twblog/531013394
http://blog.xuite.net/skywalker333/twblog/531013394
http://blog.xuite.net/skywalker333/twblog/540963568

引用:
原帖由 fb0f03acd9faee 於 2017-12-8 08:55 AM 發表

有睇揭露宇宙的朋友都知Corey Goode驚爆的爆料
本人對個中內容感興趣, 經不斷尋找, 想知道Corey是否說出真相
終於在某部落格, 該作者亦沉迷於神秘學, 也睇左揭露宇宙
而他也抱住懷疑態度, 不斷尋找證據
終於他找 ...
不如你將你認為有可疑的文字CAP出來吧!
我睇左好多都搵唔到有咩問題

引用:
原帖由 elison112233 於 2017-12-14 03:36 AM 發表

不如你將你認為有可疑的文字CAP出來吧!
我睇左好多都搵唔到有咩問題
佢其他冇問題
唯一係比人捉到個MSG話佢收錢
同埋佢在2014年有吊過David, 依家又同佢合作
仲有個2014年有做過家訪, 內容是關於洗腦但同外星人無關

介定唔到, 等2018大揭露咪知囉, 就快了?

搞咁多揭露做咩?哂時間哂精神。
叫藍鳥人一舉籤滅光明會味搞惦囉

引用:
原帖由 插旗2 於 2017-12-14 10:27 AM 發表

藍鳥人第9密度, 勁唔勁過如來佛?

引用:
原帖由 fb0f03acd9faee 於 2017-12-14 04:48 AM 發表

佢其他冇問題

我抽黎飛住睇, 全部隨緣樂助, 自願捐款唔構成甚麼問題, 現今經濟行先的社會無錢唔好話上網, 食飯都成問題, 既然有人肯幫, 可樂而不為?
吊過DAVID, 你就咁睇呢版D網友, 有幾個無吊過人, 之後咪又係無傷大雅!敵敵友友, 只係時間上唔同睇法的情緒表達, 從來無兩個人對眾多事件的睇法是完全一樣的!
洗腦, 無日無知地不斷發生中, 就算我地都俾人洗過無數咁多次腦。
2018係插旗兄的睇法, 我會抱持觀望態度, 因為揭露分太多LEVEL, 要終極既大揭露, 難度唔會低過清理太陽系垃圾

引用:
原帖由 fb0f03acd9faee 於 2017-12-14 04:48 AM 發表

佢其他冇問題

雖然藍鳥人和圓型球體SBA係暫時無法被証實的事, 或許永遠!所以重點會放係科里的個人可信度上!如果認為佢係高級騙徒既, 就無需多講。但我就憑心去感應和眼去觀察, 暫時唔覺佢有刻意欺騙任何人或作故仔, 因為佢講既係佢自由親身經歷, 有部份高階政府官員可能知部份詳情, 例如那次政府高層會議, 但你想係那處垣お琤輓L可能!
至於你話藍鳥計劃, 可以COPY資料出來睇下嗎?我都見唔到詳情, 好似科里呢種人講既資料, 你唔會認為坊間會所有人都接受吧!?攻擊應該唔會少係常理, 當侵犯到一個人既常理認知範圍, 兩言不合或即時作出攻擊, 香討都已經見唔少, 根本上係不停發生, 睇其他人既所謂專業分析唔係唔好, 但覆蓋範圍一定要好廣, 涉獵夠廣先可以窺探到部份真相。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb0f03acd9faee 於 2017-12-14 12:45 PM 發表

sphere being alliance: 有5族成員
藍鳥人6
藍球體9
金三角唔記得
仲有兩族資料不詳

如來佛係金色光, 金色光屬於高過七色光的更高階和諧共震

引用:
原帖由 插旗2 於 2017-12-14 10:27 AM 發表

唉....果班第六密度以上, 屬於合一密度的存有, 點會參與戰爭丫.....攪番個勢力平衡番少少, 做番對整體有益既野又會走人啦, 要佢地消滅光明會咪即係要佢地降級?參與二元務?肯制先奇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb0f03acd9faee 於 2017-12-14 12:45 PM 發表

你當太上老君死架....

附件

2017-12-14 03:41 PM

回覆 引用 TOP

引用:

第六十幾密度都有人講。。。六至久果D碎鳥。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 elison112233 於 2017-12-14 03:32 PM 發表

藍鳥人6
藍球體9
金三角唔記得
仲有兩族資料不詳

I 及野已驚係金式剛。。。。

咁即系刀系神吸。。。

熱門搜尋: 粉刺 激光去斑 去眼袋 美容課程
引用:
原帖由 novo0704 於 2017-12-14 06:46 PM 發表 

I 及野已驚係金式剛。。。。

咁即系刀系神吸。。。
七色光都有好多層次或者無限,我諗金色都一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 elison112233 於 2017-12-14 03:32 PM 發表

藍鳥人6
藍球體9
金三角唔記得
仲有兩族資料不詳

如來佛係白色光,金色光只是世人為了突顯佛袓的大能而在書畫上杜撰出來。
白色光芒已包含所有色光,金色和銀色光芒也包括在內。
高級靈魂人係指身體發出白色光芒的人。

引用:
原帖由 插旗2 於 2017-12-14 07:55 PM 發表

如來佛係白色光,金色光只是世人為了突顯佛袓的大能而在書畫上杜撰出來。
白色光芒已包含所有色光,金色和銀色光芒也包括在內。
高級靈魂人係指身體發出白色光芒的人。
白色光係包含所有元素,金色光係由3種光的合併而成,可能佛的能量場狀態對呢3種光有特別強的共震所以形成金色

42 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。