註冊 登入

1月1號金鐘自助餐,fail

1月1號金鐘自助餐,fail E-mail 此主題給朋友

well, 年年親友都揀呢度cafe2
年年都係冇樣好eat
susi sasimi見倒唔開胃
只有生果同雪糕係normal
食完要返home食糯米rice

附件

2018-01-01 13.52.46.jpg (320.06 KB)

2018-1-1 06:35 PM

2018-01-01 13.52.46.jpg

2018-01-01 15.33.05.jpg (183.96 KB)

2018-01-01 15.33.05.jpg

2018-01-01 13.30.23.jpg (151.97 KB)

2018-01-01 13.30.23.jpg

2018-01-01 13.51.53.jpg (147.66 KB)

2018-01-01 13.51.53.jpg

2018-01-01 13.29.32.jpg (124.84 KB)

2018-01-01 13.29.32.jpg

2018-01-01 13.28.55.jpg (126.63 KB)

2018-01-01 13.28.55.jpg

2018-01-01 13.28.26.jpg (132.21 KB)

2018-01-01 13.28.26.jpg

2018-01-01 13.27.49.jpg (88.62 KB)

2018-01-01 13.27.49.jpg

2018-01-01 13.27.15.jpg (152.56 KB)

2018-01-01 13.27.15.jpg

永遠懷念貓貓 20110112

不是不支持港隊, 不過好老實講, 呢場係外援對中國, 打和, 無需要沾沾自喜, 除非你係黑鬼, 又或者鬼佬... ^^

黃色恐怖的年代,有一群人一直打著民主,自由,人權的旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
哇!已經係金鐘自助餐喔
有沒有生蠔蠔

咁唔掂!?

「請你一定要相­信自己,一定要接受、喜歡自己的樣子,一定要讓自己變成你真心會­喜歡的樣子。如果你想要做的,不是長輩所控制你的樣子、不是社會­所規定你的樣子,請你一定要勇敢的為自己站出來,溫柔的推翻這個­世界,然後把世界變成我們的。」

回覆 引用 TOP

老實說, 真的不是好多間自助餐值得去吃.

Jason 的虛擬世界
引用:
原帖由 半空性感的膠袋 於 2018-1-1 06:37 PM 發表

哇!已經係金鐘自助餐喔
有沒有生蠔蠔
冇, 不過有蟹腳, 膏蟹,蝦, 鮑魚

不是不支持港隊, 不過好老實講, 呢場係外援對中國, 打和, 無需要沾沾自喜, 除非你係黑鬼, 又或者鬼佬... ^^

黃色恐怖的年代,有一群人一直打著民主,自由,人權的旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
引用:
原帖由 newcome 於 2018-1-1 06:44 PM 發表

冇, 不過有蟹腳, 膏蟹,蝦, 鮑魚
但好似唔夠你煮概好食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newcome 於 2018-1-1 06:35 PM 發表

年年都係冇樣好eat
Which one lei? 老饕通常食唔慣自助放題之類 ,陪親友難免都會去下。

回覆 引用 TOP

嘩, 算唔錯啦, 我中既伏比你大. 

回覆 引用 TOP

謝謝分享

回覆 引用 TOP

香記差咗咁多

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!
12月頭去食,佢啲蟹腳咬落有雪
食完手又浸口又浸唔知搞乜

酒逢知己千杯少,話不投機半句多。
遙知天涯一樽酒,能憶天涯萬里人。

回覆 引用 TOP

食雪糕食飽佢,應該都回到本。

引用:
原帖由 newcome 於 2018-1-1 06:35 PM 發表

年年都係冇樣好eat
真係咁差?

引用:
原帖由 redred06 於 2018-1-1 07:05 PM 發表

真係咁差?
呢幾年都好差, 咖哩熱食都唔得,連個炒飯都食唔落

Tea buffet?

71 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。