註冊 登入

鐵板燒,任點任食,338元,多相

鐵板燒,任點任食,338元,多相 E-mail 此主題給朋友

再更新# 估唔到好多師兄問,統一告知啦,係東莞,康帝國X酒店,4/F 的日本餐廳。

因為出 trip, 所以一支公食鐵板燒

更新# 估唔到咁多人叫PM, 不過,講明先呀,在東莞,不是香港架。如果都OK, 我再PM 各師兄。

祝各師兄師姐新年快樂。

30號晚,一支公,去咗食任點任食嘅鐵板燒。價錢由 188 起,之後到288, 338 同 388. 唔同價錢,食物會有D唔同架。

我就點咗 338 個 menu, 已經覺得好夠了。而且,得我一個人,根本就點唔晒,有好多都沒有點到。

服務唔錯,好少漏單,什至會幫我 check 有邊D食物漏咗。食物全部即叫即燒,即做,所以要等一下的。

而且,啤酒同汽水都係任點架,就算係188 個 menu 都任飲架。睇相啦。

回覆 引用 TOP

熱門搜尋: 韓國代購 化妝品 化妝 韓國護膚品
一支公都食咁多?
個三文蓉幾得意喎,咩味的?

熱門搜尋: 日韓時裝 韓國女裝 名牌 情侶戒指 結婚對戒 ring
Happy new year 🎉
鐵板燒放題正喎可唔可以 pm
謝謝

熱門搜尋: 美容 骨膠原 collagen 皮膚
引用:
原帖由 司令官 於 2018-1-1 09:09 PM 發表

一支公都食咁多?
個三文蓉幾得意喎,咩味的?
一支公咋,每樣叫1份囉。好味囉

回覆 引用 TOP

$188都任飲就真的少有.

Jason 的虛擬世界

回覆 引用 TOP

pm pls ~~~~

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Monster毛毛 於 2018-1-1 09:14 PM 發表

Happy new year 🎉
鐵板燒放題正喎可唔可以 pm
謝謝
Happy New Year ah. 呢間餐廳,唔係香港架,要 PM 嘛?

引用:
原帖由 bthk2008 於 2018-1-1 09:52 PM 發表

Happy New Year ah. 呢間餐廳,唔係香港架,要 PM 嘛?
咁即係食唔到

可否pm地址? 我想自己去食。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Monster毛毛 於 2018-1-1 09:59 PM 發表

咁即係食唔到
又唔會,好近咋

Please pm

回覆 引用 TOP

105 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。