註冊 登入

[Q&A] 大阪旅遊查詢

大阪旅遊查詢 E-mail 此主題給朋友

想問下心齊橋附近有咩好野食?
另外環球影城外附近又有咩好餐廳
壽司,拉麵,刺身,燒肉都可以。感謝!
中價位300-400一位晚餐

金龍拉麵

喜歡拿起傻瓜機,走訪每一處拍下存在的證據。
引用:
原帖由 woden666 於 2018-1-29 09:32 PM 發表

金龍拉麵
好似有好多間金龍wo

引用:
原帖由 KingThunder 於 2018-1-29 09:44 PM 發表

好似有好多間金龍wo
認真你就輸了

引用:
原帖由 Morningsky 於 2018-1-29 10:50 PM 發表

認真你就輸了
Ching 有咩心水推介?

熱門搜尋: 兒童傢俬 maternity 奶粉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KingThunder 於 2018-1-30 09:17 AM 發表

Ching 有咩心水推介?
跟本我每次都係行到邊食都邊唔會專登揾,咁樣有時仲會俾你發現意外驚喜。大阪咁大你每間食一次呢世都食唔晒啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KingThunder 於 2018-1-29 09:27 PM 發表

去旅行咩都試下嘛 你咁想推介 簡單上google yahoo 打大阪美食 大把你揀 再唔係買本實體書睇下又得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KingThunder 於 2018-1-29 09:27 PM 發表

USJ 門口有嗰大商場 大把美食你揀 問題你有無時間去食 入得USJ都整日

回覆 引用 TOP

師兄吾好害人啦,金龍邊得,好似仲系終國人開

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-1-30 10:01 AM 發表

終國人即係

回覆 引用 TOP

一定係"金龍" , 無得輸. 唔食金龍. 等於無去過大阪.

回覆 引用 TOP

上2星期去心齋橋,金龍大排長龍,明明咁難食,點解排晒隊,不解

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-1-30 10:01 AM 發表

chi na

熱門搜尋: 空氣清新機 裝修設計 按揭 保溫袋 地產公司 銀行估價 家居保險

回覆 引用 TOP

20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。