註冊 登入

[補充劑] Shake Shake 杯

Shake Shake 杯 E-mail 此主題給朋友

請問大家買Shake Shake杯講究嗎?是否用BX Shop個款?

熱門搜尋: 鋁窗工程 梳化 裝修設計 銀行估價 漏水
你想要咩功能

熱門搜尋: 保濕面霜 眼霜 消脂 皮膚 fitness 面霜 黑頭
引用:
原帖由 kycw320 於 2018-2-12 05:55 PM 發表

你想要咩功能
我見有贵有平姐

唔理平杯定貴杯,
溶到粉H就係好杯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 north 於 2018-2-12 05:41 PM 發表

請問大家買Shake Shake杯講究嗎?是否用BX Shop個款?
你唔會用熱水沖, 所以無需一定要有耐熱性, 亦無需一定要用不碎膠 .............

唯一要求係蓋得穩扭得實, 以防 shake 時漏水, 另要揀自己合適的 size,

BX shop 賣果 d OK, 你同佢買粉送果 d 都 OK .............

喺兩年前嘅夏天,
一個主日嘅下午,
一個 神嘅精心安排,
我出席左一個影響左我一生嘅教會活動,
神巧妙咁安排左您坐喺我隔離,俾我有機會認識到您 .........
引用:
原帖由 愛羅 於 2018-2-12 10:35 PM 發表

你唔會用熱水沖, 所以無需一定要有耐熱性, 亦無需一定要用不碎膠 .............

唯一要求係蓋得穩扭得實, 以防 shake 時漏水, 另要揀自己合適的 size,

BX shop 賣果 d OK, 你同佢買粉送果 d 都 OK . ...
多謝赐教,有冇人要買?

引用:
原帖由 north 於 2018-2-12 11:42 PM 發表

多謝赐教,有冇人要買?
我要買!!!
我鐘意裝阿媽煲既老火靚湯係free weight度飲...
所以一定要夠耐熱....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 north 於 2018-2-12 06:07 PM 發表

我見有贵有平姐
應該是物料同牌子的關係吧

D粉就咁食,要帶出街就買個細盒仔裝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mimitomickey 於 2018-2-13 12:39 PM 發表

應該是物料同牌子的關係吧
咁請問邊隻好D?

回覆 引用 TOP

https://hk.iherb.com/pr/Sundesa- ... p-Black-32-oz/74072
呢隻最穩陣

引用:
原帖由 樽少 於 2018-2-13 10:00 PM 發表
https://hk.iherb.com/pr/Sundesa-BlenderBottle-Classic-With-Loop-Black-32-oz/74072
呢隻最穩陣
香港請問邊到有呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樽少 於 2018-2-13 10:00 PM 發表

https://hk.iherb.com/pr/Sundesa-BlenderBottle-Classic-With-Loop-Black-32-oz/74072
呢隻最穩陣
我都係用依隻,強烈推介。

熱門搜尋: 鋁窗工程 梳化 裝修設計 銀行估價 漏水 service apartments 通渠

回覆 引用 TOP

我用呢隻

#網上借圖

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。