註冊 登入

[Rolex] 到手paulnewman紅針,激動人心,完成今年目標了,收手😂

到手paulnewman紅針,激動人心,完成今年目標了,收手😂 E-mail 此主題給朋友

事關隻手幼左小小,要等星期六日上14樓換錶帶,過左漫漫長夜,兩日後先見到妳,今日終於到手,影番個全家幅先,依隻陶瓷黃金pn,比全金低調,但又不失又霸氣❤️❤️😍😍,真係好鍾意,本身諗住唔買,但戴上手,真係碌卡都碌唔切,緣份☺️

新手一名!!
引用:
原帖由 cowcowhk 於 2018-2-12 11:50 PM 發表

恭喜
謝謝你

回覆 引用 TOP

有買唔買
罪大惡極

熱門搜尋: 會計課程 英文補習 補習社 ielts 情緒病
哇,樓主勁過歐陽鋒呀

PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
17" imac G5 with i-sight
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd
iphone 2G 8Gb
iphone 3GS 16Gb
引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2018-2-12 11:52 PM 發表

有買唔買
罪大惡極
所以就係買上癮買左,連續買3隻,好彩未有老婆,唔係實比佢殺死,btw 依隻唔知點解官網無show model出黎

熱門搜尋: 運動 脊醫 輪椅 口罩
引用:
原帖由 waikee 於 2018-2-12 11:54 PM 發表

哇,樓主勁過歐陽鋒呀
失禮,洪七公見笑

熱門搜尋: 信用卡迎新禮物2014 私人貸款 期指 股票

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bryan2017 於 2018-2-12 11:56 PM 發表

所以就係買上癮買左,連續買3隻,好彩未有老婆,唔係實比佢殺死,btw 依隻唔知點解官網無show model出黎
Bryan兄開心得滯,忘晒形

借圖

歐陽鋒兄,你在另一帖 shown 咗d唔應該出現嘅號碼在帖上,四個辘嘅,快d改番佢喇,我都有車,不過唔係好啱你哋field

熱門搜尋: plastic surgery foundation 整容 cosmetics 保濕產品推介 抽脂
PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
17" imac G5 with i-sight
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd
iphone 2G 8Gb
iphone 3GS 16Gb

回覆 引用 TOP

Paulnewman堅靚

Bellissimo😍😍

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2018-2-13 12:11 AM 發表

Bryan兄開心得滯,忘晒形
Its difference

引用:
原帖由 kktc 於 2018-2-13 12:13 AM 發表

Its difference
OMG

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2018-2-13 12:22 AM 發表

OMG
Ooo what da…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2018-2-13 12:12 AM 發表

Paulnewman堅靚
係囉,新年問左會再番,各師兄可去

熱門搜尋: children 妊娠紋 產後修身 陪月員
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。