註冊 登入

[西甲] 古天奴加入後累死巴塞

古天奴加入後累死巴塞 E-mail 此主題給朋友

成隊節奏慢曬

夾唔到隊波
根本唔應該正選
有點似偉拿咁配合唔到

巴塞無咩失分空間
你收起美斯同送分無咩分別
之前有場波無美斯 巴塞即刻弱了一半
忘了邊場了

之前安歷基無左聯賽冠軍
就係出副選送分太多
安歷基贏到強隊
但出副選踢下遊基本上就送分

始終真係要d時間 , 踢埋呢大半季 應該會再好d

起碼都叫有兩腳威脅埋門

丹比利落後緊就真係唔應該出....幾次誤傳,仲要毫無壓力之下

對佢有少少失望

利申巴塞迷

引用:
原帖由 k99904 於 2018-2-13 02:36 AM 發表

始終真係要d時間 , 踢埋呢大半季 應該會再好d

起碼都叫有兩腳威脅埋門

丹比利落後緊就真係唔應該出....幾次誤傳,仲要毫無壓力之下

對佢有少少失望

利申巴塞迷
唔知教練想點
無領先都出佢
結果又送分

熱門搜尋: 尿片 親子活動 孕婦奶粉 嬰兒床 bb奶粉 陪月員
引用:
原帖由 pp88 於 2018-2-13 02:39 AM 發表

唔知教練想點
無領先都出佢
結果又送分
同隊友又要唔夾,成日先見佢拎住波好似係度猶豫緊應該點做咁

回覆 引用 TOP

睇左對基達菲場波 個丹比利認真不知所謂
交波又易失,又上唔到腳 無腳好波
古天奴就只能講暫時未融入到巴塞體系
呢兩件睇返價錢同落場表演
只能用水貨兩個字形容
真心做左10年巴塞球迷
見證住幾個朝代
個人始終覺得
美斯 偉拿 柏度
小白 沙維
布斯基斯
呢隊中前場係我覺得最具侵略性

古天奴 丹比利都一樣,拎波一定要上腳,一定要帶幾步,連回傳都要帶2腳先回,但又好少過到人,踢法同美斯咁似,但技術差左幾班

係某隊做開山寨王 一去隊真正頂級既隊就露底

希望對車仔時唔好出丹比利住,否則,用番贏皇馬時的那個陣先,保守d唔緊要😑😑

熱門搜尋: 髮型 防脫髮洗頭水 防脫髮 永久脫毛 假髮
引用:
原帖由 屈Dee 於 2018-2-13 02:19 AM 發表

成隊節奏慢曬
系喎,拖累梅西,梅西真系慘,國家隊又比豬隊友害,而家巴塞又系甘,點算?

熱門搜尋: 物業按揭 service apartments 漏水
引用:
原帖由 pp88 於 2018-2-13 02:27 AM 發表

夾唔到隊波
根本唔應該正選
有點似偉拿咁配合唔到

巴塞無咩失分空間
你收起美斯同送分無咩分別
之前有場波無美斯 巴塞即刻弱了一半
忘了邊場了

之前安歷基無左聯賽冠軍
就係出副選送分太多
安歷基贏到強 ...
巴塞依家就係仲有些少失分空間先出古仔 欧联呢個星期开波 小白不能場場出 就係要佢盡快夾好隊波

回覆 引用 TOP

...

回覆 引用 TOP

係啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kmh623000 於 2018-2-13 03:57 AM 發表

古天奴 丹比利都一樣,拎波一定要上腳,一定要帶幾步,連回傳都要帶2腳先回,但又好少過到人,踢法同美斯咁似,但技術差左幾班
又比豬隊友害,點算?
賣尼馬是否錯誤?

引用:
原帖由 jokerxue 於 2018-2-13 03:19 AM 發表

睇左對基達菲場波 個丹比利認真不知所謂
交波又易失,又上唔到腳 無腳好波
古天奴就只能講暫時未融入到巴塞體系
呢兩件睇返價錢同落場表演
只能用水貨兩個字形容
真心做左10年巴塞球迷
見證住幾個朝代
個人始終覺得 ...
丹比利同古仔係前球会踢D波同巴塞踢法好唔同 根本要踢番一排先可以適應到 你咁樣就話佢兩個水貨 你咁睇波真係好膚淺

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。