註冊 登入

黑豹 (Black Panther) 討論區

本主題由 Sampras.l 於 2018-4-9 05:33 AM 移動

黑豹 (Black Panther) 討論區 E-mail 此主題給朋友

https://www.youtube.com/watch?v=H3KXQR4dHGQ

在父皇因恐襲意外身亡後,「黑豹」鐵查拉(查特域克保斯曼 飾)立即趕回瓦干達 — 一個隱世的高科技神秘帝國,繼承皇位。此時,一直伺機出擊的邪惡勢力,捲土重來,槍頭直指新國王帝查拉!面對接踵而來的惡意挑釁及爭鬥, 鐵查拉的決定分分鐘影響瓦干達,甚至整個世界的安危!生死關頭,他不但要找到可靠的盟友聯手,更要喚醒「黑豹」的極致潛能,才有機會擊敗敵人,保衛瓦干達的子民,成為真正的一國之君!
轉貼: yahoo進入香討影片區

回覆 引用 TOP

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 136

1. 不能不看

17 (12.50%)

2. 建議一看

29 (21.32%)

3. 一看無妨

48 (35.29%)

4. 可看可不看

24 (17.65%)

5. 不建議看

18 (13.24%)

終於開Post喇 

回覆 引用 TOP

麻麻地。新年冇世藝可以去看。

回覆 引用 TOP

我可以講好一般麻 女將軍好型 佢老公好似痴左條筋甘

7/10
沒有什麼驚喜 也沒有高潮
純粹是部落種族的鬥爭...
但還是要看一看吧 音樂是亮點 
坐到尾依D唔洗講啦

嘴巴是別人的 人生是自己的
引用:
原帖由 loveshp 於 2018-2-13 05:40 PM 發表

我可以講好一般麻 女將軍好型 佢老公好似痴左條筋甘
Marvel特色,睇戲唔好駁故

漫威宇宙十周年第一套電影,第一套iron man已經係08年既事,重記憶猶新,估唔到時間過得咁快咁就10年啦

回覆 引用 TOP

今天上午看了早場,但是套戲節奏較慢,冇咩高潮位咁就完結了⋯⋯

回覆 引用 TOP

黑人電影好好睇,希望日後演員全部用黑人

美國傳媒吹到好勁, 又話好多人睇完大讚係Marvel 10年以來最好睇, 結果....我覺得好失望......

故事老套, 又係家族內鬥, 手兄相殘, 即係無記爭家產師奶劇,  又糖心風暴......
悶場多, 打鬥少, 而且唔刺激, 仲要經常背境好黑, 黑豹又係黑, 動作睇得唔清楚...
最大鑊係搵過靚少少, 身裁好少少的女角都無,  黑豹條女....唉.......
第一個彩蛋超廢, 簡直浪費時間, 第二個彩蛋就比較重要!!!

引用:
原帖由 ron11 於 2018-2-13 05:53 PM 發表

Marvel特色,睇戲唔好駁故
殺一個人救全國家都覺得問題 為攪而攪

唔知點解覺得而家MARVEL D 戲既片尾已經唔需要睇都得

熱門搜尋: 陪月員 DHA 懷孕須知 尿片
饅魚飯好味!
引用:
原帖由 肥蜜蜂 於 2018-2-13 06:31 PM 發表

美國傳媒吹到好勁, 又話好多人睇完大讚係Marvel 10年以來最好睇, 結果....我覺得好失望......

故事老套, 又係家族內鬥, 手兄相殘, 即係無記爭家產師奶劇,  又糖心風暴......
悶場多, 打鬥少, 而且唔刺激, 仲要經 ...
咁大鑊⋯仲諗住睇

引用:
原帖由 lctj9 於 2018-2-13 07:36 PM 發表

咁大鑊⋯仲諗住睇
通常呢度大部份既評論
都係同出面既剛好相反架

熱門搜尋: 腋毛 髮尾油 膠原蛋白
引用:
原帖由 jelly1980 於 2018-2-13 07:42 PM 發表

通常呢度大部份既評論
都係同出面既剛好相反架
即係應該去睇?

熱門搜尋: 日語課程 業餘進修中心 日本留學 diploma 私人補習
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。