註冊 登入

[其他] 未見過呢種巴士站牌

未見過呢種巴士站牌 E-mail 此主題給朋友

第一次見呢種九巴站牌,請問呢個站有乜特別,要用唔同樣的站牌?

附件

2018-2-14 12:01 AM

Intel i5-4460
ASUS Z97M-Plus
Team DDR3-1600 32GB
Samsung 850Pro 512GB SSD
Seagate HDD (2TB )
Toshiba HDD (3TB + 4TB)
Zotac Nvidia GTX-1050Ti 4GB GDDR5
Cooler Master V650
EIZO EV2450
Windows 10 Professional 64-bit
Sony Xperia XZ Premium

回覆 引用 TOP

有用太陽能電板的站

引用:
原帖由 高進進 於 2018-2-14 00:07 發表

有用太陽能電板的站
原來係咁!
咁全港有幾多個?

Zotac Nvidia GTX-1050Ti 4GB GDDR5
EIZO EV2450
Windows 10 Professional 64-bit

回覆 引用 TOP

暫時第一個,將來有六百個

引用:
原帖由 高進進 於 2018-2-14 00:36 發表

係暫時兩個
而家荔景站外已新增一個

熱門搜尋: 婚禮 證婚 耳環
引用:
原帖由 高進進 於 2018-2-14 00:36 發表

而家九巴一共有幾多個巴士站? 600個即係佔幾多成?
我又冇留意呢個用太陽能的巴士站有乜用電的設施,究竟太陽能發電給乜野用?

EIZO EV2450
引用:
原帖由 kmb71k 於 14/2/2018 00:50 發表

係暫時兩個
而家荔景站外已新增一個
荔景站外那個, 站牌上的路線原來不是用漆油油上去, 而是用貼紙貼上去, 而家兩邊貼紙兩角都有翹起

引用:
原帖由 Loft 於 2018-2-14 11:39 PM 發表

而家九巴一共有幾多個巴士站? 600個即係佔幾多成?
我又冇留意呢個用太陽能的巴士站有乜用電的設施,究竟太陽能發電給乜野用?
好似話夜晚有電燈照明, 滅蚊燈之類
唔知廣告板計唔計呢?

引用:
原帖由 AM151 於 2018-2-14 11:56 PM 發表

荔景站外那個, 站牌上的路線原來不是用漆油油上去, 而是用貼紙貼上去, 而家兩邊貼紙兩角都有翹起
其實我覺得呢隻色好核突
我寧願佢用深綠色

引用:
原帖由 ame3738 於 2018-2-15 12:33 AM 發表

好似話夜晚有電燈照明, 滅蚊燈之類
唔知廣告板計唔計呢?
林村果個淨係得蚊燈
不過唔知去左邊 唔知係壞左定拆左

NTTdocomo Xperia Z1 f SO-02F
NTTdocomo Xperia A SO-04E

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ame3738 於 2018-2-15 00:36 發表

其實我覺得呢隻色好核突
我寧願佢用深綠色●
我又覺得呢隻黃色都ok,淺綠都好,深綠似乎入夜難睇到

EIZO EV2450

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。