註冊 登入

[歐冠盃] 雖然皇馬贏波,不過⋯

雖然皇馬贏波,不過⋯ E-mail 此主題給朋友

不過容許我hi下阿朗、賓馬同Isco
阿朗d把握力差左好多,今場球12碼同符碌球,唔值得吹奏
賓馬個樣子真係好唔掂,雖然feel到佢仲有少少火
Isco唔夠清脆利落

利申:皇迷

根本c朗就要收皮 除左射12碼外 基本上係完全冇作用

引用:
原帖由 床上自信的男人 於 2018-2-15 05:57 AM 發表

BBC黎講得阿Bale叫踢得好d
其他兩個⋯

回覆 引用 TOP

Isco令我印象最深刻既兩個moment
上半場皇馬打反擊時後場pass比佢 佢中場局然吾第一時間向前傳⋯ 錯失大好反擊機會

下半場皇馬被攻入後場 危險區域居然吾稱出去仲要帶⋯ 實在係拖泥帶水

C7 12碼依然強悍穩陣 其餘表現就不願致評

B9 好似得一腳弧形左腳射波同傳中飛機外 都冇乜可說之處

馬些路今場表現就十分活躍

Isco 同 Asensio   ,你係光頭佬留邊個 ?

重質不重量
引用:
原帖由 床上自信的男人 於 2018-2-15 05:57 AM 發表

年年都收皮 不過理得你 有運就係有運 入球就係入球 過程不重要啦

引用:

梅西好強........但唔識射十二碼同射失後會退出國家隊....利申巴巴迷

引用:
原帖由 @keika@ 於 2018-2-15 06:11 AM 發表

Isco 同 Asensio   ,你係光頭佬留邊個 ?
Asensio今場屈到,上場防守d預判+幾分鐘兩個助攻,今場論,無得輸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Boyww32 於 2018-2-15 06:14 AM 發表

梅西好強........但唔識射十二碼同射失後會退出國家隊7907064
請集中討論皇馬球員,多謝合作

熱門搜尋: 日語課程 業餘進修中心 日本留學 diploma 私人補習 學日文

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 neverneverknown 於 2018-2-15 06:08 AM 發表

Isco令我印象最深刻既兩個moment
上半場皇馬打反擊時後場pass比佢 佢中場局然吾第一時間向前傳⋯ 錯失大好反擊機會

下半場皇馬被攻入後場 危險區域居然吾稱出去仲要帶⋯ 實在係拖泥帶水

C7 12碼依然強悍 ...
講起馬些路,一開始都驚驚地,以為傷左
不過成場講,都好活躍下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深情樹根 於 2018-2-15 05:55 AM 發表

不過容許我hi下阿朗、賓馬同Isco
阿朗d把握力差左好多,今場球12碼同符碌球,唔值得吹奏
賓馬個樣子真係好唔掂,雖然feel到佢仲有少少火
Isco唔夠清脆利落

利申:皇迷
第2球都叫符碌.......你識唔識睇波!收皮啦......!皇迷

馬些路,摩廸,辛仔,今場真係靠佢地。
馬些路之前都有球靚助功單刀可惜…

回覆 引用 TOP

賓施馬真係廢到一個點,今季跌watt最勁佢,本身都已經唔係好勁

回覆 引用 TOP

賓施馬唔係跌watt...因為不嬲都係咁上下..但c朗..如果唔計12碼..佢既入球率,中門率...都真係嚇死人...而且好多機會..都係只係面對對面龍門1個人而已...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 X_HiDe=] 於 2018-2-15 06:12 AM 發表

年年都收皮 不過理得你 有運就係有運 入球就係入球 過程不重要啦
等餵7一世死好命係事實

被譽為足球版最好看的post
http://www.discuss.com.hk/viewth ... &extra=page%3D1

亨利:所有球員都在美斯的陰影之下
http://www.discuss.com.hk/viewth ... p;extra=&page=1

回覆 引用 TOP

52 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。