註冊 登入

[歐冠盃] 熱刺大好優勢下咁都出局。。。

熱刺大好優勢下咁都出局。。。 E-mail 此主題給朋友

熱刺揸住2個作客入球優勢,仲要返主場,仲要半場領先1粒,即係客隊一定要係你主場入到2粒先得,諗住應該無死啦,點知都要3分鍾失2球,真係輸經驗,等我仲專登起身睇波幫佢打氣。。。(不是熱迷,但想英超隊出線)

歐聯最刺激就係咁,第一會合有兩個作客入球
第二會合上半場打太好領先一球,下半場祖記教練一調動就反超返
波係圓架

熱門搜尋: 健身教練 口罩 乳癌 醫療用品 植牙 肩周炎
一到大賽就睇到熱刺領隊唔夠班,正路領先去到下半場一定先死守,睇住嚟食

普捷天奴真心廢

熱門搜尋: maternity kid bb 產前講座 bb用品
熱刺缺乏大賽經驗。

引用:
原帖由 hkstock0 於 2018-3-8 06:29 AM 發表

一到大賽就睇到熱刺領隊唔夠班,正路領先去到下半場一定先死守,睇住嚟食
佢心雄想炒人地華麗地晉級,講歐聯經驗都好幾年啦,唔通好似阿記咁多年16強先叫多咩

引用:
原帖由 akanesk 於 2018-3-8 07:08 AM 發表

佢心雄想炒人地華麗地晉級,講歐聯經驗都好幾年啦,唔通好似阿記咁多年16強先叫多咩
呢類領隊都唔似再有進步,爭標球隊唔啱佢,呢場波應該幾影響仕氣

我以為又係2:2⃣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkstock0 於 2018-3-8 07:18 AM 發表

呢類領隊都唔似再有進步,爭標球隊唔啱佢,呢場波應該幾影響仕氣
淘汰賽就係咁,拎住兩個作客入球主場踢根本係祖記急唔係你急,以熱刺中前場能力引祖記打防反效果仲好

回覆 引用 TOP

球員輸大賽經驗就梗...大好形勢下...短時間咁樣連失兩球...尾段重要谷唔番起...
但領隊都有一定責任...比祖記短時間反超之後...好似比打人傻左...反應太慢...感覺上無準備plan B...

肥普換人慢之餘...亦太保守...假如係摩奴換的話...我估神早會直接抽起個中堅/閘...出路蘭迪...
等真係成功追和...進入加時的話...換番雲耶馬/施素高入黎...再將迪亞拉落去填番個中堅位...
當然...以上純粹係我個人既睇法。

不過純粹論兩場波...睇晒180分鐘既場面形勢、統計數字等等...熱刺的確係有明顯優勢...
可以講得上係表現更優異既一方...咁樣出局又確實有少少可惜...祖記贏既主要真係大賽經驗...

................
Yes
英超出局

提示: 違規內容已被屏蔽
好可惜

回覆 引用 TOP

你當祖記流架

熱門搜尋: 美容院 make up 保濕 消脂 激光脫毛 防曬
好記得班人  首回合後以為自己出硬線

抵死

熱門搜尋: 激光脫毛 頭髮護理 脫髮問題 防脫髮 增髮 頭髮 植髮
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。