註冊 登入

[英超] 中國最大騙子集團[ 已證實] ~樂視~ 還我英超 !政府無能! 😠

中國最大騙子集團[ 已證實] ~樂視~ 還我英超 !政府無能! 😠 E-mail 此主題給朋友

今晚有冇得睇?
now用戶有冇得睇?
騙子~還我英超

傻仔先會比錢睇波

引用:
原帖由 Timkrul 於 2018-3-11 09:14 PM 發表

傻仔先會比錢睇波
我未傻得曬 😠贏咗部電視🤔

引用:
原帖由 謙馬 於 2018-3-11 09:15 PM 發表

甘就吾好話人騙子啦!俾個少少$就物都着數哂,你吾貪心又點會俾人搵笨啊!

引用:
原帖由 Ipswich88 於 2018-3-11 09:20 PM 發表

甘就吾好話人騙子啦!俾個少少$就物都着數哂,你吾貪心又點會俾人搵笨啊!
還我英超

回覆 引用 TOP

立即同now 簽約,試下有無機會傻多次!

熱門搜尋: 激光脫毛 頭髮護理 脫髮問題 防脫髮 增髮
黃絲記者砌生豬肉
白痴廢青日日洗腦
引用:
原帖由 Wong9reporter 於 2018-3-11 09:20 PM 發表

立即同now 簽約,試下有無機會傻多次!
而家搵 now 唔止傻 直頭on 9去睇精神科

熱門搜尋: 信用卡迎新禮品 旅行保險 貸款

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 謙馬 於 2018-3-11 09:15 PM 發表

我都冇蝕!$33XX 一部X40 +2年英超!睇左年半!真係收皮都吾傷!

引用:
原帖由 進擊的巨jer 於 2018-3-11 09:29 PM 發表

我都冇蝕!$33XX 一部X40 +2年英超!睇左年半!真係收皮都吾傷!
直頭賺咗啦
我三年 正仆*騙子

引用:
原帖由 謙馬 於 2018-3-11 09:31 PM 發表

直頭賺咗啦
我三年 正仆*騙子
我都係三年以為佢頂到下年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Timkrul 於 2018-3-11 09:14 PM 發表

傻仔先會比錢睇波
我貪佢有廣東話聽
我最撚憎聽普通話, 特撚然之間就好大聲
漂亮
漂亮
太可惜

真係就算俾版主扣分都要講句:「樂視我吊你老母!」🔥🔥🔥

留情不留種,留種不留情。

引用:
原帖由 虎虎虎 於 2018-3-11 09:36 PM 發表

真係就算俾版主扣分都要講句:「樂視我吊你老母!」🔥🔥🔥
應該唔會扣
版主都可能中伏

起香港呢個法治社會都可以咁
你話大陸就話

所以話.大陸無好野
連個聲明交代都無

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-3-11 09:40 PM 發表

起香港呢個法治社會都可以咁
你話大陸就話

所以話.大陸無好野
連個聲明交代都無
一國兩制名存實亡

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。