註冊 登入

[Rolex] 諗住聽日去買116500LN

諗住聽日去買116500LN E-mail 此主題給朋友

諗住用炒價買,
已經上網搵左幾間鋪,
有咩地方要注意??
點CHECK佢係咪全新?

睇下膠紙齊唔齊, 同埋卡既日期

期待樓主分享上手相,恭喜!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樽少 於 2018-4-15 10:09 PM 發表

睇下膠紙齊唔齊, 同埋卡既日期
卡既日期 即係點?
正常應該係咩日子?

謝謝你的回覆,我真係第一次買錶

卡個日期愈近宜家代表個保用日期愈長
同埋你可以當佢新D

引用:
原帖由 樽少 於 2018-4-15 10:47 PM 發表

卡個日期愈近宜家代表個保用日期愈長
同埋你可以當佢新D
原來係咁。 明白,唔該你
咁膠紙呢?。。。😅
正常又係幾多張?🙏

引用:
原帖由 joeclk5 於 2018-4-15 10:49 PM 發表

原來係咁。 明白,唔該你
咁膠紙呢?。。。😅
正常又係幾多張?🙏

你留意下呢啲位會有膠紙,雖然我果隻唔係地通拿但係啲膠紙位都係差唔多

熱門搜尋: wedding 結婚對戒 眼部護理 ring 化妝學校 粉底
引用:
原帖由 樽少 於 2018-4-15 10:55 PM 發表

你留意下呢啲位會有膠紙,雖然我果隻唔係地通拿但係啲膠紙位都係差唔多
👌收到 唔該哂師兄
真心多謝你既解答,祝你心想事成,身體健康🙏🙏🙏🙇
聽日買完一定係到分享🤣

引用:
原帖由 joeclk5 於 2018-4-15 10:58 PM 發表

👌收到 唔該哂師兄
真心多謝你既解答,祝你心想事成,身體健康🙏🙏🙏🙇
聽日買完一定係到分享🤣
別客氣, 等你分享
如果間鋪有888一定要買888啊 (888即係香港行貨)

全新就要在AD睇住佢date張保咭及全隻錶齊膠紙咁交俾你

熱門搜尋: 減肥方法 美白精華 美白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樽少 於 2018-4-15 11:02 PM 發表

別客氣, 等你分享
如果間鋪有888一定要買888啊 (888即係香港行貨)
行同水貨之重點分別在那?救教🙏

回覆 引用 TOP

如果係新手第一次買勞 咩都吾識就最好去A.D買  
話哂大拿拿買十五、六萬隻錶 謹慎啲好

熱門搜尋: 財務 創業基金 債券 保險公司 估價 股票 銀行估價
引用:
原帖由 kengokenton 於 2018-4-16 04:01 AM 發表

如果係新手第一次買勞 咩都吾識就最好去A.D買  
話哂大拿拿買十五、六萬隻錶 謹慎啲好
我都想係ad買,但我行哂成個尖沙咀,間間都話冇貨,就算留左名都起碼要排幾年。
所以我先上黎問,係街鋪買有咩地方要注意🤣🤣🙏🙇

引用:
原帖由 joeclk5 於 2018-4-15 09:36 PM 發表

諗住用炒價買,
已經上網搵左幾間鋪,
有咩地方要注意??
點CHECK佢係咪全新?

真心跪求
最最最緊要check下全表有無原裝膠紙膠圈
check晒齊原裝膠紙之後一定吾可以比佢搣,仲要保留直至帶到佢自然脫落為止

熱門搜尋: 韓國護膚品 cc cream lipstick
忠告:師兄戴還戴,原裝膠紙咪搣晒
引用:
原帖由 joeclk5 於 2018-4-16 11:10 AM 發表

我都想係ad買,但我行哂成個尖沙咀,間間都話冇貨,就算留左名都起碼要排幾年。
所以我先上黎問,係街鋪買有咩地方要注意🤣🤣🙏🙇
排幾年都總好過去2手表舖/水貨佬食炒價
幾年好快過啫

忠告:師兄戴還戴,原裝膠紙咪搣晒

回覆 引用 TOP

100 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。