註冊 登入

[NBA賽事] 夏登真係超級強

夏登真係超級強 E-mail 此主題給朋友

點守都守唔住
車輪戰咁守.都比佢射死

熱門搜尋: 證婚 眼部護理 身體檢查 鑽石 結婚對戒
真係靠佢嬴

熱門搜尋: 洗碗 銀行估價 梳化
HKdiscuss

回覆 引用 TOP

應該可以4比0掃
不過夏登就辛苦

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-4-16 11:17 AM 發表

點守都守唔住
車輪戰咁守.都比佢射死
CP3 今場攻不銳, 守不強, 重要時刻都要低級犯錯

熱門搜尋: 證婚 眼部護理 身體檢查 鑽石 結婚對戒 西裝訂造 懷孕
Harden 同 CP3
係咁被人三分線外 hand-check。

So what?
一個 pick 就玩殘 d hand-check。

熱門搜尋: maternity 妊娠紋 kid 嬰兒食譜 孕婦奶粉
引用:
原帖由 question00008 於 2018-4-16 11:26 AM 發表

CP3 今場攻不銳, 守不強, 重要時刻都要低級犯錯
仲要連續...唔知做乜

熱門搜尋: 失眠 脊醫 腸癌
引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-4-16 11:25 AM 發表

應該可以4比0掃
不過夏登就辛苦
唔係贏好多, 木狼可能主場贏返場?

HKdiscuss
引用:
原帖由 Sky-Lion 於 2018-4-16 11:26 AM 發表

Harden 同 CP3
係咁被人三分線外 hand-check。

So what?
一個 pick 就玩殘 d hand-check。
單對單強無敵.一人打殘對手防守
不停hand check都無用

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-4-16 11:27 AM 發表

仲要連續...唔知做乜
都係最尾個球o姐。

整體今場CP3 進攻水平以下,
但唔算敗家。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-4-16 11:30 AM 發表

單對單強無敵.一人打殘對手防守
不停hand check都無用
畢拿係咁hand-check,
都守唔到。

熱門搜尋: 課程 mba 持續進修基金 diploma

回覆 引用 TOP

今場應該可以用來
證明 hand-check 係無用的。

引用:
原帖由 Stackon 於 2018-4-16 11:28 AM 發表

唔係贏好多, 木狼可能主場贏返場?
木狼根本守唔住夏登
運用車輪戰不停換人守
羅斯俾夏登到到殘
同埋火箭今日命中真係差到

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-4-16 11:34 AM 發表

木狼根本守唔住夏登
運用車輪戰不停換人守
羅斯俾夏登到到殘
同埋火箭今日命中真係差到
playoff命中率較低係合理既,始終每球都出盡奶力防守,無咁易起手,所以gsw同hou呢類型依靠外圍既球隊,其實一死火係有危機
但harden今年playoff終於無隱形,仲carry埋,恭喜恭喜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sky-Lion 於 2018-4-16 11:33 AM 發表

今場應該可以用來
證明 hand-check 係無用的。
根本PICK 就係可以提高進攻者的手段,
Hand-check 唔係咁架WOR, 你有無搞錯到, 如果依家有HAND-CHECK 既動作俾人吹左喇WOR,
畢拿果D極其量係前臂頂一頂, 同埋無人懷疑PICK 係無用, 你做乜姐?

熱門搜尋: 激光去斑 去暗瘡印 beauty

回覆 引用 TOP

今日火箭係有力一戰 只要班後備生性

回覆 引用 TOP

50 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。