註冊 登入

【投票主題申請處】

主題名稱:大家覺得邊個男藝人最風流
選項內容:成龍、譚詠麟、陳浩民、馬德鐘、梁榮忠、陳百祥、謝賢、胡楓、吳啟華、曾志偉、陶大宇
投票目的:睇下當今演藝界第一風流浪子是誰
引用:
哈哈,雖然真係幾有創意同趣味..但呢d主題回覆多數都係負面+侮辱藝人居多,不能批出了

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

回覆 引用 TOP

狐妮玩厭 陶大宇乞前妻復合---大宇嫂應否原諒???!!

主題名稱:狐妮玩厭 陶大宇乞前妻復合---大宇嫂應否原諒???!!

選項內容:1.  應該原諒 (回心轉意就好了!!)
               2.  沒有原諒餘地 (變心不特止,之前大宇兄為求維護郭羡妮,還逼前妻封口)
               3.  值得考慮原諒 (畢竟七年感情.....)

投票目的:想知道網友們認為應否原諒及對此事的看法??!

謝謝版主收看!!!
引用:
請問是否單選?

謝謝閣下回覆~~
將是單選投票,以示公正,謝謝收看!!
引用:
已批,但如果內容有攻擊.侮辱藝人言論,將會即時關帖處理,請樓主注意哦

引用:
你現在開帖,放條LINK上來,我幫你跟進

感謝心儀媽媽批準開帖,現附上連絡如下,有勞了!!!! 謝謝
http://www10.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4356000&extra=page%3D1

回覆 引用 TOP

all done~

和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同說話之餘,而又互相尊重。

回覆 引用 TOP

主題名稱:大家喜歡千嬅* 的程度...

選項內容:
100% 忠實fans~ 最愛係千嬅
90% 都好喜歡~ 不過最愛不是她
80% 普通喜歡~ 會聽下佢d歌
70% 印象幾好~ 但稱不上中意
50% 中立~ 冇咩感覺
40% 印象偏差~ 成日笑有d煩
30% 見到佢會反感~
20% 唔中意啦~ both人&歌!
0% 勁憎~ 唔好比我見到佢 !

投票目的:好多人對千嬅* ge感覺好極端...
一係好中意,,, 一係就好憎,,, 所以想整個投票..
讓大家可以一目了然~
http://www5.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4395767

第一次發起投票... 唔知程序岩唔岩呢... >.<!!
thanks~!
引用:
由於主題涉及個人主觀,太容易因唔同睇法發而生罵戰,此投票主題不批准,,抱歉

引用:
程序是 : 請到呢度申請,等版主批准後才可開主題,再POST條LINK比我地跟進,由於你既程序錯誤,先開主題再申請
所有被扣10分處理,請注意程序啊,謝謝^^

回覆 引用 TOP

ALL DONE~~~~~~~

和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同說話之餘,而又互相尊重。

回覆 引用 TOP

主題名稱:林峰簽英皇,大家有咩睇法?

選項內容:1)話晒都係個靚仔丫,簽英皇......曬晒
                 2)雖然係靚仔,但係可能之前o係>>><<<都已經........算啦
                 3)冇意見,可惜 可惜
                 4)做歌星o者,可以簽第二間唱片公司

目的:想知道網友們認為林峰今次簽英皇同埋對呢件事o既睇法
引用:
已批,但如果內容有攻擊.侮辱藝人言論,將會即時關帖處理,請樓主注意哦

引用:

link:
http://www19.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4433510&extra=page%3D1

再靠近一點點 就讓你牽手
再勇敢一點點 我就跟你走
你還等什麼 時間已經不多
再向前一點點 我就會點頭
再衝動一點點 我就不閃躲
不過三個字 別猶豫這麼久
只要你說出口 你就能擁有我

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

主題名稱:劉德華VS張學友VS黎明VS郭富城
選項內容:劉德華~張學友~黎明~郭富城
投票目的: 只想知道那位前天王較受大家歡迎~
sor...細路仔吾識世界...所以吾知道咁已經係投票~吾好意思..
引用:

引用:

回覆 引用 TOP

回覆 #83 寶貝老婆 的帖子

http://www9.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4441719
吾該哂~~~

引用:
  done

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 #1 邱.比利 的帖子

唔該  我想問下  (已批,請提供連結)係點解呀?同埋個連結係點整架?
唔該哂你先版主

熱門搜尋: 頭髮造型 洗頭水 假髮 生髮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高一 於 2007-6-11 03:39 PM 發表
唔該  我想問下  (已批,請提供連結)係點解呀?同埋個連結係點整架?
唔該哂你先版主
申請已得到批准,  提供連結既意思  唧係你需要去發表新主題

將條link 放上黎比我地幫你跟進^^

link 唔駛整~~  係每個主題上面 ( 網址果度)  系統會show 條link你睇!

你將之copy上黎就可以^^

熱門搜尋: 心理輔導 抑鬱症 過度活躍症 私人補習

回覆 引用 TOP

回覆 #87 sumyee1186 的帖子

唔該哂你呀!!!!!!!!!^^

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

主題名稱:誰是你心目中的喜劇之王
選項內容:周星馳
              劉德華
              梁家輝
              張家輝
              林海峰
              葛文輝
              杜文澤
              八兩金
              古天樂
              陳小春
              李燦琛
              森美
投票目的:想知道網友最愛看以上那一個藝人的喜劇片?

唔該哂你先版主^^ 呢次係我第一次既發起投票  希望版主手下留情 thank you

引用:
唔好客氣^^本來呢個主題相當唔錯,但係因為有電影區,所以還需要到電影區發表
呢區只可接受談論演技哦.....電影區投票帖係唔需要申請的^^就咁開帖已經可以

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。