20歲啦...依家先想學游水會唔會太遲 = =

20歲啦...依家先想學游水會唔會太遲 = = E-mail 此主題給朋友

因為想學下游水黎減肥呀(我係女仔)
想問下邊度有得學游水又唔會太多人架??
同埋係咪一定要著泳衣?因為我好肥架~怕俾人笑=,=
我有上網搵過康文署果D....但都好似搵唔到有教游水既資料 = =''
希望各位靚仔靚女可以幫我

引用:
原帖由 ak1679394 於 2008-6-9 08:59 PM 發表
唔遲,我都係16歲先第一次參加泳會

你去成人習泳班la,一定要著泳衣

你住邊?
我住觀塘區^^

我驚著泳衣會俾人笑我身材

其實文理泳會ok嗎??收費如何??

驚就最好就搵單對單.
如果你想學可以pm我..我教左7年水..

游水我都係25+先學識咋
唔遲架..所以你要加油!!!

~吃喝玩落,消夜直落~
       ~遊山玩水,自得其樂~

我都廿幾歲, 成日都好想學, 但就唔到時間....
引用:
原帖由 ~可愛教主~ 於 2008-6-10 02:38 AM 發表
游水我都係25+先學識咋
唔遲架..所以你要加油!!!

我三十幾先識!

引用:
原帖由 leolam20062007 於 2008-6-9 09:40 PM 發表
驚就最好就搵單對單.
如果你想學可以pm我..我教左7年水..
我都想學游泳
我尋日post咗個題目"想學游泳"
不過無乜人理我
請問你係男教練or女教練
我要搵女教練
請問有冇好介紹

引用:
原帖由 cftria13 於 2008-6-11 01:39 PM 發表
我三十幾先識!
禁咪進步神速lor

講笑o者......A__A反正...3 鐵對游水要求...唔係好高

引用:
原帖由 林泳 於 2008-6-11 01:58 PM 發表

我都想學游泳
不過無乜人理我
我要搵女教練
請問有冇好介紹
有但係收費=.=好貴

引用:
原帖由 ctman 於 2008-6-11 03:36 PM 發表

禁咪進步神速lor

講笑o者......A__A反正...3 鐵對游水要求...唔係好高
對陸上兩個項目要求高d! 好多人都係靠呢兩項追番

你好,本人有多年教授游泳經驗
-持有香港游泳教師証書
-拯溺銅章証書
-合資格急救証書
-健身教練証書
本人是女教練
(1:1授課)
除了教你游泳外亦可教你一些減肥知識及技巧
上課地點可議
有興趣可pm我

引用:
原帖由 林泳 於 2008-6-11 01:58 PM 發表

我都想學游泳
不過無乜人理我
我要搵女教練
請問有冇好介紹
Send 左pm 俾妳la~

引用:
原帖由 hnyl888 於 2008-6-13 01:19 PM 發表

Send 左pm 俾妳la~
多謝你的資料

伸延閱讀
 38 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。