註冊 登入

[海外進度] The Amazing Race 13 (美國進度) 討論區

個個扮COWS個度...TINA仲亂拎個頭...

熱門搜尋: 名牌 耳環 眼鏡 韓國女裝
愛恨交纏

回覆 引用 TOP

dandrew連續4次尾二

回覆 引用 TOP

絕對唔希望FRAT BOY 咁樣"LOOK " 入FINAL 3.....
下集一定要FOUL 佢地呀唔該......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呀左 於 2008-11-18 04:00 PM 發表

絕對唔希望FRAT BOY 咁樣"LOOK " 入FINAL 3.....
下集一定要FOUL 佢地呀唔該......
下集應該係non-elimination

回覆 引用 TOP

你地睇到第幾集啊
我睇到第 7 咋
成個星期都下載唔到
暫無得睇呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dextermo 於 2008-11-18 08:56 PM 發表

你地睇到第幾集啊
我睇到第 7 咋
成個星期都下載唔到
暫無得睇呀
上youku睇la~

❤무한도전❤Survivor

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dextermo 於 2008-11-18 08:56 PM 發表

你地睇到第幾集啊
我睇到第 7 咋
成個星期都下載唔到
暫無得睇呀
全中文字幕

http://so.tudou.com/isearch/amazing+race%E7%AC%AC13%E5%AD%A3

http://so.youku.com/search_video/q_amazing%20race%E7%AC%AC13%E5%AD%A3

回覆 引用 TOP

最緊要frat boy唔好入final 3
唔理下集係唔係NEL

回覆 引用 TOP

點夠人玩...
人地nick sTarr快fraT boys成條街...頭3又冇咩錯...boys就錯到

愛恨交纏

回覆 引用 TOP

唔該晒
有埋字幕,唔駛靠做, 聽唔明

回覆 引用 TOP

大家好似唔記得仲有可能有intasaction
邊個同dandrew一組就賴野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AlexToFu07 於 2008-11-19 06:12 PM 發表

大家好似唔記得仲有可能有intasaction
邊個同dandrew一組就賴野
記得!
但好似only 係s10, all star
之後都無左la

回覆 引用 TOP

我上星期o係澳門手信街鉅記見到amazing race 拍緊,佢地個task 係食杏仁餅,之後o係又o係威尼斯人見到拍緊,o個度係其中一個checkpt,不過唔知係今個cycle定下個cycle

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skf123 於 2008-11-19 08:15 PM 發表

我上星期o係澳門手信街鉅記見到amazing race 拍緊,佢地個task 係食杏仁餅,之後o係又o係威尼斯人見到拍緊,o個度係其中一個checkpt,不過唔知係今個cycle定下個cycle
咁正@_@我都好想係香港可以見下amazing race拍攝既情況呀,,,,!!
你就好啦 可以睇到@_@!!!我諗應該係14季@_@!!!
仲想問amazing race星期幾出?
點解你地咁快睇到...我星期3先睇到..!!
你地係邊下載嫁@_@!?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 腳指仔 於 2008-11-19 08:20 PM 發表

咁正@_@我都好想係香港可以見下amazing race拍攝既情況呀,,,,!!
你就好啦 可以睇到@_@!!!我諗應該係14季@_@!!!
仲想問amazing race星期幾出?
點解你地咁快睇到...我星期3先睇到..!!
你地係邊下載嫁@_@!?
果個99%係TARI,去完HK去Macau or 掉轉 - -TAR14個route應該冇HK

TAR系美國時間星期日夜晚8點播(中國時間星期一朝早),通常星期一11:00am就有種子出黎- -'' 跟住就可以睇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。