去台灣必買美容用品?

去台灣必買美容用品? E-mail 此主題給朋友

去台灣必買美容用品?請大家介紹下啦∼
同講埋邊到有得買∼thanks~~~~

面膜囉--俾d心機睇呢度d post,,近排好hit 台灣面膜呀, 係康是美有

牛爾
係網上買

引用:
原帖由 ivana~ 於 2008-10-30 05:50 PM 發表
牛爾
係網上買
同意,仲有廣源良

我家陣精華都轉左牛爾, 洗面就用廣源良,超讚

牛爾可以響 PAYEASY 訂左去你酒店最近既七仔拎,廣源良我就唔知,因為我響香港訂.

我家有狗x3,兔x2,鼠x2,龜x6,蟹x4,甲虫x2,在下乃動物管理員是也!!!

引用:
原帖由 mcdull918 於 2008-10-30 09:52 PM 發表

同意,仲有廣源良

我家陣精華都轉左牛爾, 洗面就用廣源良,超讚

牛爾可以響 PAYEASY 訂左去你酒店最近既七仔拎,廣源良我就唔知,因為我響香港訂.
如果我去到台灣沒電話可以用咁點算?用酒店電話訂得唔得?
即訂即有?香港定同台灣訂有咩分別?
仲有牛爾既係yahoo!hk到bid會唔會係假?上邊個網到買最好同平!
同埋康是美係邊?
同埋我想買大S介紹既紅酒面膜!台灣邊到有?

PAYEASY係上網訂的,,然後去你酒店附近的7仔到拎,,

貨到比錢,,好似要早3日,,

推薦我的美麗日記既面膜啦,,真係好好用,,

引用:
原帖由 star29 於 2008-10-30 11:17 PM 發表
PAYEASY係上網訂的,,然後去你酒店附近的7仔到拎,,

貨到比錢,,好似要早3日,,
但係我去台灣3日咋喎!咁咪買唔到囉!的香港可以訂嗎?

引用:
原帖由 helpmeplzthx 於 2008-10-30 11:36 PM 發表

但係我去台灣3日咋喎!咁咪買唔到囉!的香港可以訂嗎?
你可以係上網訂左先,,,[HK上網]

然後佢會比發貨日你,,你早D訂好過遲丫,,

SIS可唔可以幫幫手,,?

引用:
原帖由 star29 於 2008-10-30 11:43 PM 發表

你可以係上網訂左先,,,[HK上網]

然後佢會比發貨日你,,你早D訂好過遲丫,,

SIS可唔可以幫幫手,,?
不過如果冇電話聯絡會否麻煩一點?
幫手甚麼?

絲瓜水呀

引用:
原帖由 helpmeplzthx 於 2008-10-31 12:06 AM 發表

幫手甚麼?
其實唔需要電話嫁..
你上網訂左簡左去邊間便利店拎,,
去到你去返你簡左果間便利店就有得拎嫁啦

我的美麗日記. ....(康是美)
mj ....(屈人市) ....
平過hk 好多.. ...平$20-50到啦~~~

我上次買o在好多返o黎呀 ....
又平又好用wo ...

仲有牛爾 ....but ..依個就唔知有冇得係門市果d地方buy啦...
仲有酒柏面膜 .....<---我都唔知係where buy呀!!!
我都想buy~~~

牛爾-----payeasy 啦
美麗日記. ....康是美( 捷運站都有架啦)
廣源良 -------- 光南大批, 美華泰,

其實係西門町都有架啦, 不過唔知你會唔會係台北果度姐

引用:
原帖由 helpmeplzthx 於 2008-10-31 12:06 AM 發表

幫手甚麼?
你留左電話比佢都冇用,佢係唔會打比你聯絡你既,只會出封 E MAIL 確定訂單.

而你訂要預三日左右時間比佢落貨到七仔,之後既7個工作天內去拎就OK,所以當你 4 5 6  號響台灣,你今日就好落 ORDER 啦,咁你就可以 3 - 9 號呢7日入面去拎貨啦.

詳情你去 PAYEASY 望望啦.

我家有狗x3,兔x2,鼠x2,龜x6,蟹x4,甲虫x2,在下乃動物管理員是也!!!

伸延閱讀
 25 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。