[遊戲討論] GTA4 如何連線?

GTA4 如何連線? E-mail 此主題給朋友

到時  係點樣既方法連線架?
由於多人認為我係玩老番既人
所以加上收據一張

引用:
原帖由 TimLeung 於 2008-12-2 08:12 PM 發表
到時  係點樣既方法連線架?
我只係知可以買正板連...

買正版啦老友,支持下啦,下下game都dl,唔係咁好,好玩既game就買啦

我想講  我訂左  但係7號先有  我依家就係問正版用咩方法連

回覆 4# 的帖子

玩官方ser唔該,官網有講,你無玩過ps3個隻,ps3都係咁連(ps我玩過+我有所以我知)

引用:
原帖由 ~火•兒~ 於 2008-12-2 08:27 PM 發表
玩官方ser唔該,官網有講,你無玩過ps3個隻,ps3都係咁連(ps我玩過+我有所以我知)
X box  同 ps3  我都冇玩過   窮丫馬

回覆 6# 的帖子

咁就睇你想玩人地開d ser定官ser啦

咁玩老正既同志點呀   又係mp呀

回覆 8# 的帖子

唔明你講咩

用windows live連

引用:
原帖由 ~火•兒~ 於 2008-12-2 09:14 PM 發表
唔明你講咩
佢想打老番多

回覆 11# 的帖子

其實我覺得打官ser好d,好多鬼佬,功過引

引用:
原帖由 tony20062007 於 2008-12-2 09:37 PM 發表

佢想打老番多
洗唔洗我影張單比你睇?

引用:
原帖由 TimLeung 於 2008-12-2 09:45 PM 發表

洗唔洗我影張單比你睇?
你打老正, 以為你打錯

誤會一場~sorry

引用:
原帖由 tony20062007 於 2008-12-2 10:02 PM 發表

你打老正, 以為你打錯

誤會一場~sorry
冇所謂啦-

伸延閱讀
 21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。