有無邊隻洗面奶好用丫?

有無邊隻洗面奶好用丫? E-mail 此主題給朋友

有無邊隻洗面奶好用丫?

我試過NIVEA 同  露得清(= =因我唔串佢英文名)...覺得露得清
果隻最好, 較乾淨同洗後較滑同滋潤...不過唔平啊, NIVEA好似是
$4X-$5X....露得清就 $8X-$9X....

順帶一提....之前聽其他SIS 講 DOVE 果隻洗面乳不錯,用完都好
滋潤....不過我皮膚用唔到要起泡的物質, 一用ED起泡野就好乾好緊甘...

露得清有好多隻既wo, 你講係邊一隻丫?

咩有好多隻咩....如果係洗面奶, 應該得一隻喎~~
你會唔會睇錯左洗面乳呀?或清面露甘呀?
上2星期 , 我係萬0 睇到得一隻炸, 一係今晚我返
到屋企講個全名比你聽

我岩岩係YAHOO 拍到搵到個圖呀!!←只係借佢個圖用一用!!
佢全名叫 "Neutrogena Extra Gentle Cleanser 護膚潔面奶 200ml "...

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b9278634

=.=丫係,樓主如果睇完後, 幫我DEL左個網址去....或者
你通知我已睇左個圖,我自己DEL個WEBSITE.....謝謝

olane

~H20+ Sea Results Sea Mineral Cleanser好好用, 好乾淨又唔乾

Your voice is the hint of light that encourages me to live.

Decleor (Paris) Sa Sx 有得買  $2xx.00  400ml

很乾淨及潤,化妝者洗2次。

引用:
原帖由 gurlz 於 2008-12-12 11:34 AM 發表
有無邊隻洗面奶好用丫?

SHISEIDO~PERFECT WXXXX 唔記得...
又平又好用~系台灣買20蚊度~~系香港買30蚊以下啦~我諗~
D泡泡好密~同埋用完塊面好干淨~不過會有小小干~拍返D爽膚保濕就OK啦~~^^

我今排鐘意用彩x行個隻海洋骨膠原洗面奶
都幾好架..唔lup而且好爽

最愛坐73 73A 261 72X 73X 74X 75X

吉之島$10店用後感Part14 541#
http://www6.discuss.com.hk/viewt ... ;extra=&page=37

我想問洗面奶同洗面泡既用法係咪一樣架???
聽聞好似唔同用法

引用:
原帖由 CHING.LOVER 於 2008-12-12 02:24 PM 發表
SHISEIDO~PERFECT WXXXX 唔記得...
又平又好用~系台灣買20蚊度~~系香港買30蚊以下啦~我諗~
D泡泡好密~同埋用完塊面好干淨~不過會有小小干~拍返D爽膚保濕就OK啦~~^^
果隻係洗面乳
no洗面奶!!

說一句 放下了 心媄 更牽掛

引用:
原帖由 千旋小小 於 2008-12-12 09:07 PM 發表
我想問洗面奶同洗面泡既用法係咪一樣架???
聽聞好似唔同用法
加水搓柔就可以,
而洗面奶通常冇泡架

說一句 放下了 心媄 更牽掛

引用:
原帖由 Fordori_413 於 2008-12-12 09:53 PM 發表

加水搓柔就可以,
而洗面奶通常冇泡架
要加水嫁
我之前就咁搽上面揉之後用水洗,
我用過個枝係卓越買, 七十蚊,
都ok, 不過我都想搵隻好d既

SIMPLE  洗面奶

防敏感,乾淨又好用

$4x (manning 價)

伸延閱讀
 34 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。