旺角打邊爐

旺角打邊爐 E-mail 此主題給朋友

大家有咩推介???

地點: 旺角
時間: 10點後(宵夜時間)
價錢: 100以下

人數:7-8人

大家覺得寧記....福苑....稻香,....呢幾間ok ma???

引用:
原帖由 ~愛~ 於 2008-12-16 10:32 AM 發表
大家有咩推介???

地點: 旺角
時間: 10點後(宵夜時間)
價錢: 100以下

人數:7-8人
塘尾道春夏秋館

引用:
原帖由 michaelwck88 於 2008-12-16 10:57 發表

塘尾道春夏秋館
100/位未必得BOR ~

同埋好似唔係塘尾道....

我行我素 獨持己見 一意孤行 - 徐悲鴻
人到生窮水盡的地步 而能夠自拔 才不算懦弱 - 徐悲鴻
持偏見 孤身走 當然寂寞 行藝術 該如此 - 倪匡

家有喜事

唵嘛呢叭咪吽

引用:
原帖由 himalayan 於 2008-12-16 11:03 AM 發表

100/位未必得BOR ~

同埋好似唔係塘尾道....
春夏秋東食館先啱, 係係塘尾道 浴德池往大角咀方向直行

引用:
原帖由 michaelwck88 於 2008-12-16 11:29 發表

春夏秋東食館先啱, 係係塘尾道 浴德池往大角咀方向直行
我知, 但0個度唔係太子道西??? (不過我係路盲, 有時記得點去, 唔記得街名. 記得街名就要去到先認得間店)

0個度100, 想食多D, 好D 幾MUN水 BOR ~ (但係OK 好食的)

家有喜事

唵嘛呢叭咪吽

引用:
原帖由 himalayan 於 2008-12-16 11:45 AM 發表

我知, 但0個度唔係太子道西??? (不過我係路盲, 有時記得點去, 唔記得街名. 記得街名就要去到先認得間店)

0個度100, 想食多D, 好D 幾MUN水 BOR ~ (但係OK 好食的)
係呀,係MUN 水D , 不過真都應該可以, 我6個人去大約800-900蚊 呢間野係我火鍋中第3選

引用:
原帖由 michaelwck88 於 2008-12-16 11:53 發表

係呀,係MUN 水D , 不過真都應該可以, 我6個人去大約800-900蚊 呢間野係我火鍋中第3選
好食既, 我覺就唔好太諗budget 囉.....

樓主想要100 以下.  (最衰蛇黃濤打邊爐無左, 0個時就真係100 樓下, 食得飽, 但邊爐料選擇少)

家有喜事

唵嘛呢叭咪吽

其實係諗住成班fd上完堂去打邊爐...

而且10:00後先去打....不會食太多野....亦都唔想食咁貴....

有冇其他推介??近旺角地鐵站...我係旺中附近返學....想係返附近打邊爐...唔想行太遠

引用:
原帖由 ~愛~ 於 2008-12-16 12:20 發表
其實係諗住成班fd上完堂去打邊爐...

而且10:00後先去打....不會食太多野....亦都唔想食咁貴....

有冇其他推介??近旺角地鐵站...我係旺中附近返學....想係返附近打邊爐...唔想行太遠
如唔係食量多....咁就 michael 兄提議既春秋啦....(好過d 任食但唔多好食既)

家有喜事

唵嘛呢叭咪吽

樓主係問旺角!春夏秋冬已經係太子同大角咀,離旺角頗遠啦!
旺角$100以下任食火鍋,可以試試倫敦大酒樓、花園酒家等………

any other suggest????????

其實可以試下稻香...9:30後平~
但係應該好多人等位..

100蚊以內...唯有去酒樓任食火鍋...試下太子彌敦道/界限街富臨...

旺角金雞廣場,海港喇
9:00後特價又可以食到3点

伸延閱讀
 26 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。