Nissan Sunny Club

引用:
原帖由 mo330 於 2009-1-19 05:02 發表

我想問dz101好唔好架?
價錢點樣
之前唔係揸Sunny就用過, 落雨就真係好驚, 試過一次屯公落大雨跣軚, 我老婆話, 第日都係買貴d, 安全至上.

引用:
原帖由 babywai 於 2009-1-18 11:09 PM 發表

你在洗車公司做?
唔係呀
我做地盤架

今日我部SUNNY 前面擋風玻璃裂左呀

我想問下師兄換要幾多錢??
同埋要留意D 乜野呢??

深圳汽配城

請問 brothers 深圳桃園路汔汽配城点去呢? 想係過年前執吓架車? 謝謝 ^0^

引用:
原帖由 dollnoodle 於 2009-1-19 07:34 PM 發表
請問 brothers 深圳桃園路汔汽配城点去呢? 想係過年前執吓架車? 謝謝 ^0^
汽 配 城 設 於 深 圳 八 卦 嶺 工 業 區 , 3 個 口 岸 中 最 近 羅 湖 口 岸 , 由 羅 湖 過 關 搭 的 士 大 概 15 分 鐘 車 程 約 ¥ 30 可 以 去 到 , 如 果 想 慳 盡 1 分 1 毫 , 亦 可 以 辛 苦 少 少 搭 ¥ 3 地 鐵 去 科 學 館 站 落 車 , 由 A 出 口 出 經 上 步 中 路 到 上 步 北 路 行 約 20 分 鐘 就 到 。

引用:
原帖由 dollnoodle 於 2009-1-19 07:34 PM 發表
八 卦 二 路 和 桃 園 路 屬 一 條 直 路 , 兩 條 路 與 紅 岭 北 路 成 1 個 「 十 字 」 , 香 港 車 友 去 到 見 到 周 圍 都 係 零 件 鋪 可 能 會 大 亂 , 實 質 睇 地 方 只 集 中 八 卦 二 路 右 手 邊 ( 背 向 桃 園 路 ) 及 桃 園 路 與 紅 岭 北 路 交 界 的 奧 特 汽 配 城 , 兩 個 point 有 齊 可 即 買 即 用 的 使 product 。

引用:
原帖由 BBS123 於 2009-1-19 11:10 PM 發表
汽 配 城 設 於 深 圳 八 卦 嶺 工 業 區 , 3 個 口 岸 中 最 近 羅 湖 口 岸 , 由 羅 湖 過 關 搭 的 士 大 概 15 分 鐘 車 程 約 ¥ 30 可 以 去 到 , 如 果 想 慳 盡 1 分 1 毫 , 亦 可 以 辛 苦 少 少 搭 ...
我就一出關口,就會乘的士過去,30蚊內一定到!

引用:
我都想去不過新年前無時間!

引用:
原帖由 goodtttt 於 2009-1-19 07:26 PM 發表

唔係呀
我做地盤架
我都係做地盆故喎!你做邊行架?

引用:
原帖由 cccsskit 於 2009-1-19 02:32 AM 發表
不如大家年28出黎,一齊洗車
都好喎!但今週在家又要洗厠所又要攪衛生好忙呀!如果有時間我都想去.講開又講、去邊處洗呀?

引用:
原帖由 BBS123 於 2009-1-20 01:06 AM 發表
都好喎!但今週在家又要洗厠所又要攪衛生好忙呀!如果有時間我都想去.講開又講、去邊處洗呀?
沙田?
愉翠園對面有個公廁
出面有大量停車位

引用:
原帖由 BBS123 於 2009-1-20 12:52 AM 發表
我都係做地盆故喎!你做邊行架?
我做斜坡維修架, 師兄你呢???

今日換左塊車頭玻璃, 用左$650 啦

引用:
原帖由 babywai 於 2009-1-20 10:03 AM 發表

沙田?
愉翠園對面有個公廁
出面有大量停車位
都可以~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GC-8 STI Type-R Ver
kawasaki ZX-6R

回覆 246# 的帖子

thank  you brothers ^o^

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。