諗唔到送咩生日禮物俾老公好...

諗唔到送咩生日禮物俾老公好... E-mail 此主題給朋友

好煩、好頭痛•
未諗到送咩生日禮物俾老公;又無咩特別idea同佢慶祝...

各位仁兄仁姐幫幫忙可以嗎?

再沒甚麼比用健康來換取別的東西來得更奢侈。
我現在學會了。
此刻才怪自己太遲鈍,不是所有東西都能兌換後再還原的。
Cafeidol
http://www.digitalmagian.com

引用:
原帖由 cafeidol 於 2009-2-27 02:08 PM 發表
好煩、好頭痛•

一條TIE, 一個擁抱, 一餐住家菜.............一晚溫柔...........

又是黃昏時, 點點滴滴...

整個 birthday cake 俾佢

TIE 以前已經送過,而家佢又唔會打...
如果整蛋糕,佢實覺得我不如去買一個返嚟仲好,唔駛辛苦嘛

我現在學會了。
Cafeidol

你老公幾大呀? 做咩架? 鍾意d咩? 講多少少背景丫!
如果佢唔重物質既, 可以簡單地買/造個cake, 煮下飯,
再俾d surprise佢, 溫馨返晚囉

只知要飛, 但是不知高處會抽光我的氧氣

引用:
原帖由 cafeidol 於 2009-2-27 02:08 PM 發表
好煩、好頭痛•

送....佢like ga野law...

引用:
原帖由 cafeidol 於 2009-2-27 02:15 PM 發表
佢怕你辛苦都係錫住你, 伙更加要為佢親手做一個, 可能佢好想你自己做呢!

我情人節自己整 chocolate 俾我愛人, 嘩佢不知幾開心.

到時你睇到佢個開心樣, 值得架

住家飯餸湯水,佢日日都享受到架喇!因為我平時都會煮飯...
佢三十歲多啲啲,我話同佢出街食,佢又話鐘意食我煮果啲多啲。咁生日同平時咪無分別咯

佢都鐘意啲電子/高科技產品嘅...
例如PDA, 佢做嘢用得着。但我又未睇啱心水...

我現在學會了。
Cafeidol

高科技產品...高清左未呀? 未的話, 買一部

引用:
原帖由 cafeidol 於 2009-2-27 02:15 PM 發表
一個(XXX)錢包/電須刨......(總之係男人用小用品就OK) , 一個擁抱, 一餐住家菜............一瓶紅酒.......一晚溫柔...........

PS. 我覺得男人唔會在意你太隆重, 太貴重D禮物.........而且佢係老公, 注重喚起你地兩個之間嘅"情", 懷念下曾經sweet嘅日子......已足夠......

而且, 男人一般唔會重視自己生日.

引用:
原帖由 Mr.PP 於 2009-2-27 02:26 PM 發表  而且, 男人一般唔會重視自己生日. 
呢樣我作為男既都完全同意。男人真系唔系甘重視自己生日。你記得,有D表示已經ok啦。

引用:
原帖由 熊爸爸 於 2009-2-27 02:54 PM 發表

呢樣我作為男既都完全同意。男人真系唔系甘重視自己生日。你記得,有D表示已經ok啦。
而家,,,香港咁大壓力環境下, 男人最需要............女人一些溫柔同支持.

PS. 三十幾男人, 已唔係o靚仔....最需要嘅未必係咁物質嘅嘢...

引用:
原帖由 熊爸爸 於 2009-2-27 02:54 PM 發表

師兄搭你單因為我想講概比你講晒.希望唔好介意.

結咗婚就唔使送禮物,我吔D男人有個女人係身邊巳經足夠.
每一日能夠食到佢煮的住家飯已經係好開心

既然佢鐘意新科技玩意的話,不如送個finger Mouse或電腦隕石俾佢都唔錯呀,
另外,你可以送一張錄音卡俾佢呀,下面網店有得賣各樣愛意卡啊
http://hk.myblog.yahoo.com/mylife.shop
$42/張,包郵費
又唔貴,香港又唔會周圍都有,你可以在上面貼上你地的相片,再加上你的聲音,一定令你老公好難忘.

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。