註冊 登錄
用戶名 密碼

25 12
發新話題發佈投票

航空公司地勤入職要求

引用:
原帖由 wisekaka 於 2009-3-31 04:18 AM 發表
講出黎真係冇人信囉,笑死人八千幾
我信播 , 好好奧笑咩 , 唔多覺囉 

引用:
原帖由 wisekaka 於 8-4-2009 09:07 PM 發表
睇到你咁講, 我發覺我開始孌質.
我鍾意對客的工作而入黎, 入到黎發覺對客既chance少左好多,返而覺得對得最多係 d command ,,,
本身好鍾意飛機..flight delay,overbooked另到唔再鍾意飛機

鍾意在機場工作, 日日十 ...
///////////////////////////
Hi wisekaka !
咁妳係做「大柴」、「渣癲」定係「屠龍隊」?
或者轉個角到睇丫.........自己仲有冇其他工作,會比呢份更大興趣呢?
我唔想其他人好似我咁.........走左先黎後悔!

引用:
原帖由 pig_cow 於 2009-4-10 01:42 AM 發表

///////////////////////////
Hi wisekaka !
咁妳係做「大柴」、「渣癲」定係「屠龍隊」?
或者轉個角到睇丫.........自己仲有冇其他工作,會比呢份更大興趣呢?
我唔想其他人好似我咁.........走左先黎後悔! ...
我一直想做返之前份工..係一直,冇孌過

引用:
原帖由 大碌野 於 2009-4-3 01:41 PM 發表

o下我見代理ana班港龍地勤咁串
乜得八九千個月咋
咁我咪人工高佢地好多
有幾串呀?!
佢地幾好呀(I mean Airside)!!!

..........................

引用:
原帖由 wisekaka 於 10-4-2009 03:07 AM 發表

我一直想做返之前份工..係一直,冇孌過
You mean 妳仍然係做緊「屠龍大隊」?

支持國泰清理門,秋後算帳

好老實咁講,屠龍真係請你都唔好做啦
呢間咁嘅公司..................早走早著啦
啲benifit 愈嚟愈差.............人工又....唉!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 湘琴 於 20-4-2009 04:39 AM 發表
好老實咁講,屠龍真係請你都唔好做啦
呢間咁嘅公司..................早走早著啦
啲benifit 愈嚟愈差.............人工又....唉!!!!!!!!!!!!!!
湘琴!妳好!我想問呢!妳係咪「16-07-2008 Landside 屠龍班」嫁?我記得上年training之前見過妳o既post!妳仲係咪做緊「屠龍」?係或者唔係的話,妳做過咩Team嫁?

Wisekaka.......同你差不多情況

放假見到A43時即刻搵路走...直情連佢尾燈都唔想望見.......

伸延閱讀
 25 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。