男按摩師.. 啊..啊..好舒服...唔好停啊.....

男按摩師.. 啊..啊..好舒服...唔好停啊..... E-mail 此主題給朋友

某次去大陸玩左個幾日,有日個好姐妹提議去按摩   我地係分開房按既,有男按摩師同女手按摩師選擇

我成日都幻想比按摩師搞 特別係按我妹妹哥時.. 一下下加埋d按摩油.. 一定好high..

我想講話要男按摩師之際,我個好姐妹就話:[ 男按摩師舒服d嫁,力度好過女按摩師 ] haha,既然我朋友幫我唸左..我緊係二話不說要埋男按摩師la

之後我跟住其中一個按摩師入房,我換左件毛巾衫,個款係露肩既,入面就只係著左條底底.. 佢有埋紙底褲既,不過我冇換到..

我就訓左係張床度.. 等個男按摩師幫我按摩 個男按摩師樣子一 般 , 不過對手有d粗粗地.. 但係我中意..

當佢第一下摸我哥時.. 我個身係起左雞皮..  佢開頭有同我傾下計 , 問我返工辛唔辛苦 , 話我d肌肉好緊 , 好疲勞..

我就答佢 :[你可以按細力小小就得ga la,我怕痛.. ] 佢照常按下按下.. 到按我隻手哥時.. 佢推上推下.. 有時會掂到我個波邊..

不過我都扮無野.. 因為佢可能真係無心既..   之後佢話按我背部, 我就轉個身, 佢就將我條毛巾衫拉落左..

我成個背部都露哂出泥.. 佢一下下按我.. 真係好舒服.. 佢對手愈按愈落, 跟住叫我打開件毛巾衫,等佢可以按埋下半身..

我起初都有少少怕醜.. 但係最後都成個背面露哂出泥..   佢按我小腿再按大腿, 佢問我:[ 想唔想按埋屁股 , 有助防止下墜 ]

我即刻唸.. 唔知會唔會按按下按埋我妹妹呢..   我答佢 : [ ok,無問題ar ] 我換左條紙底褲..之後佢開始按我pet pet.. 我feel到自己下面濕濕地..

我同按摩師講, 我想訓一陣..之後我就閉上眼享受俾佢摸..   按左一陣.. 發現佢隻手成日不經意掂到我陰唇.. 條紙底褲好薄.. 而佢按我pet pet又隔左層野..

佢按左一陣... 佢拉底左我底底.. 拉到去膝蓋位.. 佢再幫我按.. 可能佢以為我訓左... 佢好多次都有意地掂我妹妹.. 我唔想佢停.. 我想佢主攻我妹妹

其後我扮醒左.. 我轉頭望下佢對手.. 再望住佢.. 跟住佢好似嚇一嚇咁..  我就同佢講,你可以繼續按ga,唔洗理我..

之後佢按我大腿.. 我就分開我兩條腿.. 等佢睇到我ge陰唇..:$  佢好似知道我想點.. 佢就開始按我pet pet.. d手指有意無意地掃我妹妹..

我好似比佢撩興左咁.. 我對腿再張大d..:$  個petpet gut 起左少少.. 我細細聲咁呻吟.. 嗯..嗯......嗯...嗯..  之後佢愈換愈興.. 加左少少按摩油係我petpet度..

用手指細細力掃我陰核.. 真係好舒服.. 每下細細力咁掃.. 嗯..嗯....嗯...嗯... 我忍唔住.. 下面好濕.. 好想攞d野插入泥..  但係我又唔想比個按摩師插..

我想佢用手指..:$  佢摸左我一陣.. 我拖住佢隻手.. 示意佢用手指幫我.. 跟住佢插左入泥..佢一插就插左2隻... 我真係爽死.. 佢係我入面抽下插下..

佢慢慢咁插.. 我d水流左好多出泥.. 跟住佢再用3隻手指插入泥... omg.. 好緊好緊... 佢d手指又粗.. 個感覺好正.. 我就轉身.. 正面對住佢..

張開大腿.. 等佢插得對位d.. oh.. 舒服死我la.. 佢一下下加快.. 我d水聲.. 我聽到都覺得自己好淫.. 我對腿夾到佢隻手好實.. 佢愈插愈大力..

之後佢無lala加多隻手指貼住我個陰核,連埋一齊插.. 佢每插一下..戈隻手指係我個陰核度滑一下... 真係勁high..

佢keep住咁樣插我.. 好快我就feel到我高潮就泥....:$  我就用力夾住佢d手指.. 係咁細細聲叫.. 快d..啊..啊...啊..啊... 唔好停啊...啊..啊...啊.............

好快我高潮就泥左la.. :smile_40:  真係好舒服...跟住佢就再同我按摩.. 之後我就訓著左lu.. 走哥時個男按摩師好似有d唔自然

PS: 下次你地用手指幫女仔哥陣,不防用多隻手指貼住女仔GE陰核LA,
      咁樣真係會易有高潮好多好多... 仲會比就咁插HIGH成倍!!!!

it really attractive , i want to chat with u?

引用:
原帖由 asl 於 2009-3-16 12:33 PM 發表
it really attractive , i want to chat with u?
thanks for support

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-16 12:29 PM 發表
某次去大陸玩左個幾日,有日個好姐妹提議去按摩   我地係分開房按既,有男按摩師同女手按摩師選擇

我成日都幻想比按摩師搞 特別係按我妹妹哥時.. 一下下加埋d按摩油.. 一定好high..

我 ...
邊間咁爽

多謝{{指}}

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-3-16 12:37 PM 發表

邊間咁爽
係珠海ga

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-16 12:41 PM 發表

係珠海ga
我去開深圳喎

我幫人dup骨都有一手咖

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-3-16 12:38 PM 發表
多謝{{指}}
kaka.. 真係好正.....高潮得好快..
依加我sp都會咁插我.. 如果我高潮泥左佢都keep住插.. 就會噴水..

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-16 12:42 PM 發表

依加我sp都會咁插我.. 如果我高潮泥左佢都keep住插.. 就會噴水..
最仲要enjoy...

引用:
原帖由 Nestor 於 2009-3-16 12:42 PM 發表
我幫人dup骨都有一手咖
你隻聖手有冇一手先~

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-3-16 12:43 PM 發表

最仲要enjoy...
我緊係enjoy la !! hehe

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-16 12:45 PM 發表

我緊係enjoy la !! hehe
找到個點真係爽到死

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-3-16 12:42 PM 發表

我去開深圳喎
咁有冇特別服務先

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-16 12:42 PM 發表

下次搵我幫你推油啦... 我隻手都幾好架.....

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。