14/3..我男朋友比個左驚喜我~真係好感動~(預祝生日)..加相

14/3..我男朋友比個左驚喜我~真係好感動~(預祝生日)..加相 E-mail 此主題給朋友

14/3..我男朋友比個左驚喜我~真係好感動~我星期一至日都上班,本身對生活開始感到枯燥~正感落寞之際...我男朋友突然點出一支人生中感動我的candle~事原當晚我男朋友帶我去咖啡屋中..個地方係我之前幫朋友慶祝生日的!因為我之前話過..個度係紫色佈景..我好鍾意個度...一上到去..佢成班朋友都大聲講左句:生日快樂..我覺得好突然...100個粉紅色的氣球..飄到我眼前..(好多謝個4位朋友幫我們吹左甘多個氣球..我都好驚訝!)之後朋友們都陸續來到...^^連我既朋友,我男朋友都call埋過來~實在好開心...我地一直用哂成間room~玩遊戲...特別玩遊戲時....輸左就會用到d波波扮打人~雖然大家互相唔係好熟識..但玩得好顛..各位朋友都好投入...原本個蛋糕..係我男朋友教師傅...剪我個名,再落朱古力粉上去...(個師傅只係想用朱古力寫個名算)我男朋友真係好花心思..^^原來我男朋友一個月前約左d朋友..^^..當晚回家時..我忍不住流下感動的眼淚..我一生人生都曲曲折折~我何得何能..好難可以得到我男朋友對我如此疼愛..經常做D令我感動既事...我男朋友是唯一令我感到幸福的人~想分享下~!~

全程都用感激同感動既心去玩..之後先講佢知有幾感動..
當然...佢一直都對我好好...而我一直亦都為佢諗!
佢講過唔想錯過d甘為佢諗既女仔~~所以大家都對大家好好!~
如果想搵好男仔..可以先為佢諗下~互相遷就~

引用:
原帖由 mc123456 於 2009-3-18 10:08 AM 發表
14/3..我男朋友比個左驚喜我~真係好感動~
我星期一至日都上班,本身對生活開始感到枯燥~
正感落寞之際...我男朋友突然點出一支人生中感動我的can
dle~

事原當晚我男朋友帶我去咖啡屋中..
個地方係我 ...
恭喜你先, 有個咁好既男友, 足以抵償你過往既挫折 ~~

* 而且人有挫折先好, 先會識得珍惜, 體諒及同情, 呢的難得既可貴情操, 都係一生既財富 ~~

樓主,咁妳要好好珍惜妳男朋友喇,知嗎 ?

好感動啊,你那份幸福我都感受得到,你要好好珍惜啊,祝福你^^

弓起 生日快樂喇

我都感受到果份喜悅,,,
祝你們以後的日子都能走在一起

麵包,你可以自己努力賺取;
而愛情,卻是你怎麼努力都沒有用的.
一個人可以自己給自己麵包;
但是愛情卻一定要由旁人來給予.

e~~邊度黎架?紫色佈景好似幾浪漫wo!!

利物浦-路爾斯加西亞:「假如日後我只剩下一項關於利物浦的記憶 那一定是與你們同行的時光。」

你真係好幸福,要珍惜呀!

引用:
原帖由 mc123456 於 2009-3-18 10:08 AM 發表
14/3..我男朋友比個左驚喜我~真係好感動~我星期一至日都上班,本身對生活開始感到枯燥~正感落寞之際...我男朋友突然點出一支人生中感動我的candle~事原當晚我男朋友帶我去咖啡屋中..個地方係我之前幫朋友慶祝生日的!因 ...
妳要識做呢~~
男朋友為妳做左咁多~~

真係好幸福

有個咁錫自己又有心思既男朋友真係恭喜妳

原來真的會苦盡甘來,各位sis要努力珍惜擁有既幸福.

你記住不要重複過去的錯誤ar.

好羨慕a!!
樓主工作加油!

是的~各位~我一定好好珍惜~ ~
其實我想放d相~邊個可以幫我~呢?^_^thank you

引用:
原帖由 mc123456 於 2009-3-18 11:20 AM 發表
是的~各位~我一定好好珍惜~ ~
其實我想放d相~邊個可以幫我~呢?^_^thank you
點幫你

伸延閱讀
 66 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。