賭場優惠及泥碼優惠

引用:
原帖由 舊日的足跡 於 2009-4-7 11:05 AM 發表

金都既所謂自助餐係全澳門最劣

十個劣要俾二十個劣先夠,

碼頭架巴士半個鐘都唔能開,
你唔好當係自助餐睇都ok,起碼乾淨過新世紀,簡簡單單筆幾個送送飯,有湯有糖水算唔錯啦,好唔好食就見人見智,好過步係賭台咩都唔食,佢食野地方勝在方便
就係賭台對面,不過由碼頭去ge車就真係少d,不過6000泥碼就來回船飛+餐券係邊度搵,我鐘意玩21點同係威尼斯一樣注碼唔駛一個鐘就清曬,好過係威尼斯羅飛甘複雜ar

引用:
原帖由 cstang28 於 2009-4-7 05:13 PM 發表
你唔好當係自助餐睇都ok,起碼乾淨過新世紀,簡簡單單筆幾個送送飯,有湯有糖水算唔錯啦,好唔好食就見人見智,好過步係賭台咩都唔食,佢食野地方勝在方便
就係賭台對面,不過由碼頭去ge車就真係少d,不過6000泥碼就來回船飛 ...
咪撚傻啦, 新世紀以前自助餐好過金都一百倍以上

金都既糖水係苦既

自助餐只有幾碟西蘭花菜頭,

肉都無乜, 不過佢d 肉係臭既, 十個食九個一啖即時走人, 有人係俾錢叫碟叉燒飯, 食一啖即時屌一聲即走

引用:
原帖由 舊日的足跡 於 2009-4-7 10:24 PM 發表

咪撚傻啦, 新世紀以前自助餐好過金都一百倍以上

金都既糖水係苦既

自助餐只有幾碟西蘭花菜頭,

肉都無乜, 不過佢d 肉係臭既, 十個食九個一啖即時走人, 有人係俾錢叫碟叉燒飯, 食一啖即時屌一聲即走
新世紀果度係我主場,我成日去,事實我係果度真係好似未輸過,不過自助餐就真係唔得,好唔好食其次,d野擺到立立亂,感覺好污糟 所以好多時有餐券送都唔食,前兩個禮拜見金都20000泥碼送房同來回飛試下,d房ok起碼好過新世紀
d餐又好似唔係覺得甘差,可能掛能住賭 係甘意食唔多覺,我玩21點唔駛兩個鐘清曬碼贏左2000文,再換泥碼拉鋸4粒鐘都換多左50000泥碼win多1000文走人,儲左600分
講真如果賭21點都係新世紀好賭,起碼可以自已睇牌,買對子樂趣高好多,金都個場燈光唔夠氣氛麻麻,不過買泥碼10000有80回贈,上星期再去玩一日拉拉鋸鋸竟然對左成2十幾萬泥碼 實際我用2萬係到拉拉鋸鋸變現金碼又換番泥碼原來會換左甘多,最後都只係贏2千幾走人,而家我有成3200分,金都d換碼妹話有3000分可以換vip卡俾我,幾舊水一鋪
甘就做左金都vip啦 不過如果想贏多d都係要去番主場新世紀

我無講新世紀自助餐好

而金都確實係全澳門最劣, 個種劣唔係好唔好食咁簡單, 而係不能入口

金都so far 兩次去都有得索
個場細、少人,鍾唔鍾意就見人見志喇
野食方面cstang兄講得岩,唔當佢自助餐,都算入得口既......好食就一定唔係囉.....

cstang兄,想問下,如果我洗哂上環買既泥碼,金都即場泥碼在邊度買?counter有售?
另外,是否買泥碼先儲到分?

謝謝.....

大航喺邊度呀, 各大大.

最抵係十六蒲,20000來回船飛+酒店一晚,絕對係超值之選.

fuck

引用:
原帖由 fai 於 2009-4-8 12:45 PM 發表
最抵係十六蒲,20000來回船飛+酒店一晚,絕對係超值之選.
可唔可以提供詳情呀??
同埋泥碼可唔可玩21點呀??
係咪一定要係賭廳玩呀??可唔可以係大廳用泥碼呀??

引用:
原帖由 fai 於 2009-4-8 12:45 PM 發表
但限制在二三張檯賭,轉唔返現金碼等如焗輸.

引用:
原帖由 AceJacker 於 2009-4-8 12:56 PM 發表

可唔可以提供詳情呀??
同埋泥碼可唔可玩21點呀??
係咪一定要係賭廳玩呀??可唔可以係大廳用泥碼呀??
問過,16浦唔玩得21點,金都就可以,都係2萬泥碼有房有來回船飛,如果兩萬平注100文1鋪,拉鋸約要玩4個鐘清曬d碼

引用:
原帖由 cstang28 於 2009-4-8 03:39 PM 發表
問過,16浦唔玩得21點,金都就可以,都係2萬泥碼有房有來回船飛,如果兩萬平注100文1鋪,拉鋸約要玩4個鐘清曬d碼
唔該晒ching
仲有樣野想問,金都泥碼邊度買呀?
清碼我無所謂,因為我平均都買$1000一鋪,
我一向響威記玩開,耐唔耐都有免費房,
想試吓響第二個場玩,同埋想試吓其他d酒店房

引用:
原帖由 terryse 於 2009-4-8 11:06 AM 發表
金都so far 兩次去都有得索
個場細、少人,鍾唔鍾意就見人見志喇
野食方面cstang兄講得岩,唔當佢自助餐,都算入得口既......好食就一定唔係囉.....

cstang兄,想問下,如果我洗哂上環買既泥碼,金都即場泥碼在 ...
有好多玩碼妹週圍走同你去換,首先入會後買泥碼,最少5000文回贈50分可用尼消費,等於50文,如果羅番錢就得40文,上兩個禮拜見2萬送房送船飛好抵試下,d房ok,上個禮拜再去俾左套房我tim 我玩左一晚拉鋸竟然換左24萬泥碼 係玩21點,用果2萬泥碼玩
我唔係玩好大,兩.三百一鋪,有時旺買兩三門竟然對左甘多錢 計埋2萬泥碼即是果晚用左26萬泥碼 最後好彩都係win左6000文,個換碼妹話我張卡有3200分可以同我轉vip卡,話張卡食野免費,甘就無端端做左vip啦

引用:
原帖由 AceJacker 於 2009-4-8 03:50 PM 發表

唔該晒ching
仲有樣野想問,金都泥碼邊度買呀?
清碼我無所謂,因為我平均都買$1000一鋪,
我一向響威記玩開,耐唔耐都有免費房,
想試吓響第二個場玩,同埋想試吓其他d酒店房 ...
係信德明星旅遊有得買,俾500文羅去程船飛,去到再換碼羅房同回程船飛,d房個人感覺唔錯
假期要30000文泥碼不過有兩套來回飛,我聽日都會去,祝好運win多d順便一提,金都車會少d,通常要等約20分鐘

引用:
原帖由 cstang28 於 2009-4-8 04:03 PM 發表
係信德明星旅遊有得買,俾500文羅去程船飛,去到再換碼羅房同回程船飛,d房個人感覺唔錯
假期要30000文泥碼不過有兩套來回飛,我聽日都會去,祝好運win多d順便一提,金都車會少d,通常要等約20分鐘
Thank you CHING
其實我未去過金都,最常去威記,有時都會去吓mgm,永利,星際,金沙...等等
我聽晚響威記book左房,有時間過一過去金都探吓路先,
因為我淨係玩21點,要過去睇吓d rules 有乜唔同先,
睇吓有無機會撞到你啦~~~

引用:
原帖由 AceJacker 於 2009-4-8 04:17 PM 發表

Thank you CHING
其實我未去過金都,最常去威記,有時都會去吓mgm,永利,星際,金沙...等等
我聽晚響威記book左房,有時間過一過去金都探吓路先,
因為我淨係玩21點,要過去睇& ...
金都最多可分3門,bj如果庄家公面無得收先A士就得A士分門都可3門
我都係上兩個禮拜見抵至過去試下,講真個場氣氛就一定唔及威記,我感覺好似燈光唔夠,如果玩21點我覺得最好玩新世紀,可以自已睇牌,陰bj同對子樂趣大好多

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。